7 yıldızlı otelin satışıyla ilgili flaş gelişme! Dev şirket masadan kalktı

Güncelleme Tarihi:

7 yıldızlı otelin satışıyla ilgili flaş gelişme Dev şirket masadan kalktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 11:54

ANTALYA Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar harcanarak hizmete açılan ve dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Haberin Devamı

SONUÇ ALAMADIK

Borçları nedeniyle hacizlik olan ve Halk Bankası’na satılan otelle ilgili yapılan görüşmelerin sonuca ulaştırılamadığını kaydeden Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Maalesef masadan sonuç alamadan kalktık. Umarım bu tesis bir an önce Antalya’ya, Türkiye’ye yeniden kazandırılır” dedi.

ÜNLÜ İSİMLER

Mardan Palace Avrupa’nın 5 yıldızlı en lüks otelidir. 23 Mayıs 2009 tarihinde hizmete açılmıştır. Mardan Palace Oteli açılışı için dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye geldi. Otelin açılışına katılmak üzere Antalya'ya gelen ünlüler arasında Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci, Tom Jones ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev yer aldı.

 

7 yıldızlı otelin satışıyla ilgili flaş gelişme Dev şirket masadan kalktı

Haberin Devamı

TOPLAM 560 ODA

Otel önündeki plaja Mısır'dan 9 bin ton altın rengi kum getirilmiştir. Bu kumlar ayakları yakmaz ve ıslak ayağa yapışmaz. Otelin şarap mahzeninde şişesi 2 bin 120 sterlin olan Château Lafite Rothschild`in 1996 şarapları bulunuyor. Mardan Palace 2 Royal Suite, 4 Presidential Suite, 38 Executive Suite, 271 Superior Oda, 62 Premium Oda, 16 Dolmabahçe Deluxe Oda, her biri bünyesinde özel tasarımlı Türk Hamamı bulunduran 38 Grand Hammam Oda, 41 Grand Deluxe Dubleks, 44 Garden Suite, 5 VIP Villa, 3 Grand Junior Suite ve 41 Junior Suite olmak üzere farklı konseptlerde toplam 560 odaya sahip.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!