3 yılda yüzde 1283’lük büyüme ödül getirdi

Güncelleme Tarihi:

3 yılda yüzde 1283’lük büyüme ödül getirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2024 07:00

Deloitte tarafından 2006’dan bu yana düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın 2023 sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre MechSoft’un yatırımcısı olduğu CloudOffix, son üç yılda elde ettiği yüzde 1283’lük büyüme hızıyla en hızlı büyülen 10 teknoloji şirketinden biri oldu.

Haberin Devamı

‘Toplam deneyim platformu’ olarak müşteri deneyimi, çalışan deneyimi, kullanıcı deneyimi ve dijital deneyimi birleştiren ve tüm ‘front-office’ süreçlerini tek bir platformda sunan şirket, geçmiş yıllarda İrlanda, İtalya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Gana ve Slovenya’nın da bulunduğu 20’ye yakın ülkede iş ortaklığı gerçekleştirmişti.

DİJİTAL HAMLE

CloudOffix’i tercih eden firmaların iş ortaklarına ve çalışanlarına müşteri ve çalışan deneyimi sunma fırsatını yakaladığını ve birçok maliyetten tasarruf etme avantajını elde ettiklerini anlatan CloudOffix CEO’su Gökhan Erdoğdu, şöyle dedi:

“Kazandıkları ödülden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CloudOffix olarak sunduğumuz dijital dönüşüm ve benzersiz toplam deneyim hizmetiyle sektörümüzde fark yaratıyoruz. Bu farkın yansıması olarak son üç yılda yüzde 1283’lük bir büyüme oranı yakaladık. Bunun sonucunda da bu anlamlı ödüle layık görüldük.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!