1000 yeni mezuna İGA’da staj imkânı

Güncelleme Tarihi:

1000 yeni mezuna İGA’da staj imkânı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2022 07:00

İGA İstanbul Havalimanı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülen Ulusal Staj Programı kapsamında bin üniversite öğrencisini, MT (Management Trainee) programıyla da 20 yeni üniversite mezununu işe alacağını duyurdu.

Haberin Devamı

İGA’da üniversite stajı yapacak bin stajyer, İngilizce seviye tespit sınavına katılacak 1, 2 ve 3. sınıf üniversite öğrencilerinden seçilecek. Ardından İstanbul Havalimanı’nda operasyonel birimler ağırlıklı olmak üzere, Terminal Operasyon, İGA PASS ve farklı departmanlar da görev alacak. Öte yandan, Yönetim Stajyeri Programıyla 20 yeni mezuna iş imkânı sağlanacak. 3 haftalık başvuru süresi sonrası 20 yeni mezun İGA İstanbul Havalimanı’nda çalışma fırsatı yakalayacak.

Konuyla ilgili  yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İGA’nın dahil olduğu Ulusal Staj Programı ile ulusal ve uluslararası firmaların yanı sıra ekonominin bel kemiği KOBİ ve start-upların yetenek kazanımı konusunda desteklenmesi hedefleniyor. ‘Doğru İşe Doğru İnsan’ felsefesi ile eşitlik ilkesinden asla ödün vermeyen, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, İGA, gençlere Türkiye’ye havacılık sektöründe çağ atlatan İGA İstanbul Havalimanı’nda çalışma fırsatı tanıyor. İngilizce seviye tespit sınavına katılacak 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinden seçilecek olan stajyerler, operasyonel birimler alanında ağırlıklı olmak üzere, Terminal Operasyon, İGA PASS ve farklı departmanlarda görev alacak. MT Programıyla İGA İstanbul Havalimanı’ndaki staja başvuru yapmak için https://talentopia.co/sirket/iga/ adresi üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.”

 

BAKMADAN GEÇME!