Ekin de yuvadan uçtu

Güncelleme Tarihi:

Ekin de yuvadan uçtu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 01:00

Zeynep-Osman Çarmıklı çifti küçük kızları Ekin’i önceki gece evlendirdi.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM DÜĞÜNE SEÇKİN KONUKLAR KATILDI (FOTO GALERİ)

Büyük kızları Selin’i üç yıl önce Uzay Kozak ile evlendiren Çarmıklı çifti, geçtiğimiz yıl bir torun sahibi olmuştu.  Çarmıklı Grubu ıcra Kurulu Başkanı Osman Çarmıklı küçük kızı Ekin’in de evlenmesiyle ‘karı koca baş başa kaldık’ yorumunu yaptı. Ekin Çarmıklı, Sezai Diblan’ın torunu, Hülya Pamukçu’nun oğlu Fuat Pamukçu ile Çırağan Sarayı’nda evlendi. 2009’un Temmuz ayında nişan yüzüklerini takan çift, Northwestern Üniversitesi’nde eğitim görürken başlayan arkadaşlıklarını nikâh masasına taşıdılar.
6 yıldır flört eden Fuat Pamukçu ve Ekin Çarmıklı’nın düğünü elit isimleri buluşturdu. İş dünyasına yön veren isimler ve birbirinden önemli modaevlerinin imzalarını taşıyan kadın konuklar elbiseleriyle adeta bir şıklık yarışındaydılar. Ekin Çarmıklı’nın nikâh şahitleri; Ziya Melih Keyman ve ablası Selin Çarmıklı Kozak oldu. Fuat Pamukçu’nun şahitliğini ise Cumhur Sait ve şahin Tulga yaptı.
Ekin Hanım’ın gelinliği Lübnanlı ünlü modacı Ellie Saab imzası taşıyordu. Fuat Pamukçu’nun damatlığı ise Brioni imzalıydı. Davetliler arasında Suzan Sabancı Dinçer, Oya-Bülent Eczacıbaşı, Alev-Halis Komili, şafak-Hamdi Akın, Adalet-Aydın Ayaydın, Sibel Can ve Erol Tezman gibi tanınmış isimler vardı. Güler Sabancı, Ümit Boyner, Ayşegül Dinçkök de kıyafet seçimleriyle dikkat çektiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!