Egemen Korkmaz sağlık kontrolünden geçti

Güncelleme Tarihi:

Egemen Korkmaz sağlık kontrolünden geçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 11:53

Kulübün sağlık sponsoru Medical Park'ın Göztepe'deki hastanesinde sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçen Egemen'in öncelikle kan değerleri alındı. Tecrübeli futbolcu cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz ve göz muayenelerinden sonra efor testinden geçti.

Haberin Devamı

Egemen yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye başarılı olmaya geldiğini belirterek, "Her şey güzel gidiyor. Sağlık açısından da bir problemim bulunmuyor" dedi.

Medical Park Kardioloji Uzmanı Prof. Dr. Bahadır Dağdeviren ise, "Egemen gördüğümüz kadarıyla gayet iyi. Tüm tetkikleri kulüp doktoruyla da paylaşacağız. Kendisine başarılar dileriz" diye konuştu.

OYUNCULAR LAKTAK TESTİNDEN GEÇTİ

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'de, futbolcular, laktak testinden geçirildi.

Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde kampa giren sarı lacivertli futbolcular, sabah saatlerinde laktat testinden geçirildi.

Basına kapalı olarak Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu denetiminde gerçekleştirilen laktat testinin yaklaşık 3,5 saat sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Yapılan teste katılmayan kaleciler, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu ve Hasan Hüseyin Akınay'ın, kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde çalıştığı, defans oyuncusu Bekir İrtegün'ün ise düz koşu yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe, kamptaki ikinci gününü, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

İŞTE FENERBAHÇELİ EGEMEN / Foto Galeri

FENERBAHÇE'DE BİR İMZA DAHA

ÇUBUKLU FORMAYLA İLK AÇIKLAMA - WEB TV

EGEMEN'İN MACCABI TEL AVIV'E ATTIĞI ŞIK GOL / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!