Ebru Şallı Goji Berry Sahtekarlarına Dava Açtı

Güncelleme Tarihi:

Ebru Şallı Goji Berry Sahtekarlarına Dava Açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 15:20

Son dönemde özellikle kilo vermek isteyen bayanlar tarafından tercih edilen “Goji Berry” isimli meyve, internet ortamında sahtekarları da harekete geçirdi. Sahtekarlar, Ebru Şallı’nın da bulunduğu birçok ünlünün resimlerini web sitelerinde izinsiz olarak kullanmaya başladılar. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Son günlerde internet ortamında birçok web sitesinde ünlülerin resimleri kullanılarak reklamı yapılan “Goji Berry”, özellikle kilo vermek isteyen kadınlar tarafından tercih edilmeye başlandı. Sağlıklı yaşam ve pilates konusunda uzman olan Ebru Şallı da bu sahtekarların hedefi oldu.

Resimlerinin “Goji Berry” meyvesinin satışını yapan web sitelerinde izinsiz olarak kullanıldığını gören Ebru Şallı, Sosyal Medya aracılığı ile söz konusu web sitelerine dava açacağını açıkladı.

Ebru Şallı, kilo vermek isteyen kadınları şu sözleri ile uyardı; “Goji Berry alırken çok dikkatli olun. İnternette satış yapan merdiven altı firmaların kime ne yedirdiği belli değil. Bu sitelere kesinlikle güvenmeyin, aldanmayın. Bu ürünleri ne kendiniz tüketin ne de özellikle çocuklarınıza yedirin. Aktarlar Derneği onaylı Goji Berry tüketin. Çünkü insan hayatı çok değerli.

Haberin Devamı

Güzel sunucu adını ve resimlerini kendisinden habersiz kullanan birçok site için hukuksal işlem başlattı.

Ebru Şallı Goji Berry Sahtekarlarına Dava Açtı

Goji Berry Nedir?

Çıkış yeri Asya olan ve Tibet ve Moğolistan’da dünyanın en yüksek dağları olan Himalayalar’da yetişen Goji Berry isimli meyvenin İstanbul’da aktarlarda kilo satış fiyatı 85 ila 180 lira arasında değişiyor. Sağlıklı kilo vermek için tercih edilen Goji Berry’nin günde 1 avuçtan fazla tüketilmesi tavsiye edilmemektedir.

Ebru Şallı Goji Berry Sahtekarlarına Dava Açtı

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Eski model olan ve kariyerine jimlastik hocası ve sunucu olarak devam eden Ebru Şallı, 15 Ocak 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.

Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin Beren ve Pars isimli iki erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Ebru Şallı’nın Harun Tan ile olan evliliği 10 yıl sürmüştür. 10 yılın sonunda ünlü çift, aldatma haberleri ile olaylı bir şekilde boşanmıştır.

Haberin Devamı

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!