Ebru Gündeş Türk müziğinin yaşayan efsanesi seçildi

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeş Türk müziğinin yaşayan efsanesi seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 15:51

Önceki gün Gürcistan’daki Batum Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin düzenlediği gecede sahne alan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, konser sonunda ‘Türk Müziği’nin yaşayan efsanesi’ ödülüne layık görüldü. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Şu sıralar jüri koltuğunda oturduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışması ile hayranlarının karşısına çıkan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Gürcistan’da Batum Türk Sanayici İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen bir gecede sahne aldı.

Batum Leogrand Hotel’de düzenlenen gecede sevenleriyle buluşan Gündeş, 3 saate yakın sahnede kalarak o unutulmaz şarkılarını muhteşem performansı ile seslendirerek konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede Zühair Murad imzalı kıyafeti ile göz kamaştıran Gündeş’e gecenin sonunda 'Türk Müziğinin Yaşayan Efsanesi' plaketi takdim edildi.

Aldığı ödül karşısında duygu dolu anlar yaşayan ünlü sanatçı, “Beni mahçup ve onore ettiniz her zaman bu övgü ve alkışlarınıza layık olmaya çalışacağım” şeklinde konuşma yaparak duyduğu sevinci dile getirdi.

Haberin Devamı

Ebru Gündeş Kimdir

Ebru Gündeş Kimdir?

12 Ekim 1974 doğumludur. Liseyi Sefaköy Lisesii’nde tamamlayan Ebru Gündeş, bir konfeksiyon işçisi iken Neşe Demir ile tanışmış, ardından Koral Sarıtaş ve Selçuk Tekay ile anlaştıktan sonra müzik piyasasına ilk adımını atmıştır.

Müziğe başladığı ilk zamanlarda Emel Sayın’ın vokalistliğini yağan Gündeş, 1993 yılında ‘Tanrı Misafiri’ isimli ilk albümünü piyasaya sürmüştür.

İlk albümü ile başarılı satış rekorlarına ulaşan Gündeş, ardından ikinci albümü olan ‘Tatlı Bela’ albümünü hemen ardından da 1995 yılında üçüncü albümü olan ‘Ben daha büyümedim’ müzik severler ile buluşmuştur.

Müzik kariyeri boyuncu 16’ya yakın albüm çıkaran ünlü şarkıcı, sayısız ödüllerinde sahibi olmuştur.

2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf ile dünya evine giren Ebru Gündeş’in bu evliliğinden Alara isminde bir kızı olmuştur.

Şu sıralar Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunda TV8 ekranlarına gelen ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında jüri koltuğunda oturmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!