Ebru dört koldan geliyor

Güncelleme Tarihi:

Ebru dört koldan geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

Önce ‘‘Sabah Şekerleri''yle başladığı sunuculuk hayatına ‘‘Fehim Paşa Konağı'' oyunuyla devam eden Ebru Cündübeyoğlu, şimdi de ‘‘Deli Yürek'' dizisinin yanısıra bir de ‘‘Evlilik Hikayeleri''nde rol alıyor. .

Televizyona sunucu olarak başladınız, ardından tiyatro oyunu ve diziler geldi...

Evet, ben aslında televizyon hayatıma sunucu olarak başladım. Açıkçası bu yoğun tempo bana sunuculuğu özletti. Yine de çok memnunum ama arada bir sunuculuk hevesim de kabarmıyor değil...

Şu sıralar tam olarak neler yapıyorsunuz?

Hafta içi hergün ‘‘Deli Yürek''in çekimleri var. Çok güzel gidiyor. Tiyatroda da Kerem Alışık'la birlikte rol aldığımız ‘‘Fehim Paşa Konağı'' ikinci sezona girdi. Artık alıştım tabii. Bir de bildiğiniz gibi TRT'de ‘‘Evlilik Hikayeleri'' var.

Bu ‘‘Evlilik Hikayeleri'' nasıl bir dizi?

Aslında tam olarak dizi denilemez. Bir tiyatro oyununa benziyor ve zaten tiyatro sahnesinde geçiyor. Yıllarını tiyatroya vermiş Tomris Oğuzalp, Haluk Kurtoğlu, Çiğdem Tunç, Aydan Burhan gibi deneyimli oyuncularla oynuyoruz. Çok keyifli geçiyor.

Şu sıralar yeni projeler var mı?

Evet var. Yeni bir müzikal oyun için, ‘‘Fehim Paşa Konağı''yla aynı ekip olarak provalara başladık. Şu an sadece okuma provaları var. Çok güzel gidiyor. Yine Kerem Alışık var. Ayrıca, Fatih Ürek, Erol Günaydın, Tomris Oğuzalp, Göksel Kortay gibi isimlerle çalışıyoruz.

Konu nedir?

‘‘Yaygara 70'' isimli bir müzikal olacak. Konu 70'li yıllarda bir mahallede geçen komik bir aşk hikayesi ve onun çevresinde gelişen olaylar. Bir nevi Romeo-Jülyet hikayesi ama onun komiği tabii... Yönetmenimiz Hakan Altıner. Yine Akatlar Kültür Merkezi'nde sergilenecek oyun. Tahminen Mart başında filan başlayacağız.

Peki bu yoğunluk çok zor olmuyor mu?

Oluyor tabii. İnsan şikayet ediyor ama ben çalışmayı ve yoğun tempoda yaşamayı seviyorum. Tabii ki saati saatine programlı ve ayarlı bir gün geçiriyorum. Bu arada iki dizinin dublajını da ben yapıyorum. Tabii o da yoğunluk katıyor. Yani kendim seslendiriyorum. Ama dediğim gibi, bu tempo bu kadar yoğun olmasa, kendimi çok mutlu hissedemezdim. Çalışmak bana gerçekten de güç veriyor.

Bu arada sunuculuğu özledim diyorsunuz, gelecek bir program var mı?

Evet, çok özledim. Bu aralar televizyon için bir hazırlığım olacak. ‘‘Sabah Şekerleri''nden beri ara verdiğim için çok istiyorum bunu. Ama daha ne zaman ve ne olacağı tam olarak belli değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!