Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbekten flaş açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 00:04

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, devre arasında Inter'e satılacağı iddia edilen Semih Kaya ve gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Felipe Melo ve Alex Telles'i transfer eden Inter'in, Semih Kaya'ya da talip olduğu birkaç gündür Türk ve İtalyan medyasında yer alıyordu. Milli oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir de devre arasında böyle bir transferin gerçekleşebileceği imasında bulunmuştu. Bu konu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de soruldu.

Gençlerbirliği maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özbek, "Herhangi bir oyuncumuzu elimizden çıkarmak istemiyoruz. Bu sene de şampiyon olmak istiyoruz. Semih ile ilgili herhangi bir düşüncemiz yok" diyerek, spekülasyonlara noktayı koydu.

Dursun Özbekten flaş açıklamalar
SEMİH KAYA'NIN MENAJERİNDEN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

"SAVAŞAN GALATASARAY GELİYOR"
Gençlerbirliği maçındaki galibiyet nedeniyle çok mutlu olduğunu dile getiren Özbek, yedikleri golden önce faul olduğunu savunarak şöyle konuştu:
"Takımımız her geçen gün üzerine koyarak gidiyor. İlk yarı geriye düşsek de iyi oynadık. Hakemin çaldığı düdükler hem futbol kalitesini hem de oyuncuları etkiledi. İkinci yarı Galatasaray takımı savaştı, mücadele etti. Galatasaray takımı İstediğimiz seviyeye geliyor. Biraz daha sabır gösterilirse istenilen Galatasaray ortaya çıkacak."

Haberin Devamı

Dursun Özbekten flaş açıklamalar

"KADIKÖY'E GİDEBİLİRİM"
Dursun Özbek, gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine gidip gitmeyeceği sorusu üzerine, "Derbiden çok ümitliyiz, galibiyet bekliyoruz. Kadıköy'e gidip gitmeme konusuna gelince... Gelişmelere bakacağım ve öyle karar vereceğim" dedi.

Kulübün mali durumu konusunda UEFA ile yaptıkları görüşmeler hakkında da bilgi veren Özbek, "Aralık ayının başında UEFA'ya açıklamalı bir rapor daha sunacağız.
UEFA tarafından hali hazırda alınmış bir karar yok. Çalışıyoruz. Bu çalışmaların karşılığını alacağımıza inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Dursun Özbekten flaş açıklamalar

"HAMZAOĞLU'NDAN DİSİPLİNSİZLİK RAPORU İSTEDİK"
Başkan Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istenmesi konusunda ise, "Hamza Hamzaoğlu'ndan Futbol Direktörümüz Cenk Ergün aracılığı ile futbolcularımızın disiplinsiz davranışları nedeniyle rapor istedik. Bugün Galatasaray etiğine yakışan şekilde davrandılar. Hamza Hamzaoğlu güvendiğimiz, geçtiğimiz yıl 3 kupa alıp tüm şampiyonlukları almış bir teknik adam. Hamza hocanın durumu ile alakalı sorulara anlam veremiyorum. Çok güvenip inandığımız bir teknik adam. Yine savaşan bir takım kuruyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!