Dursun Özbek Aziz Yıldırım'a yanıt vermedi

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbek Aziz Yıldırıma yanıt vermedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 19:43

Galatasaray Yönetim Kurulunun ' Tek yürek Tek Bilek' adı altında düzenlediği bileklik lansmanı sonrasında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeni kampanya hedefler ve transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, Aziz Yıldırım'ın sözlerine cevap vermedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetim Kurulunun ' Tek yürek Tek Bilek' adı altında düzenlediği bileklik lansmanı Point Otel'de yapıldı. Başkan Dursun Özbek, Teknik Direktör Mustafa Denizli, Ergin Ataman, Galatasaray yönetim kurulu ve futbol, basketbol takımı başta olmak üzere amatör branş sporcuları da katıldı.

Dursun Özbek Aziz Yıldırıma yanıt vermedi
İşte Dursun Özbek'in açıklamaları;

Bugünlerdeki başarı odaklı yürüşümüzde futbolcularımızın motivasyonu yüksek. Onlara teşekkür ediyorum.

Ben feda kelimesini kullanmıyorum. Herkes bugünkü Galatasaray'ın pozisyonu için yapması gerekeni yapacak. Ben şuna çağrı yapıyorum. Galatasaray'ı seven vefakar taraftarları, yöneticileri hep beraber el ele yüreyeceğiz.

Haberin Devamı

'KİMSEYİ HEDEF ALMADIM'
Kimseyi hedef almadım. Ben sadece Galatasaray'ın menfaatlerini düşünüyorum. Hedef almak istemiyorum. Kamuoyu bu açıklamaları değerlendirir. Lüften kampanyaya yönelelim. Şu an bize gelen başka bir teklif yok.

'GALATASARAY ZORLUKLARIN TAKIMI'
Biraz önce tanıtım filminde Galatasaray'ın hangi güçlüklerinde hangi zaferlere koştuğunu hep beraber gördük. Galatasaray zorlukların ve zor günlerin takımı ve bunu defalarca tekrarladı. Galatasaray'ı sportif anlamda en yüksek yerlere getirmek için çalışıyoruz. Galatasaray'ın başarısı için yarından itibaren harekete geçiyoruz.

DURSUN ÖZBEK'TEN 100 BİN TL'LİK DESTEK
Kampanyaya 10 bin bileklik alarak ilk katkıyı sunduğunu belirten kulüp başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerin birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. Konuşma yaparken duygulandığı gözlenen Özbek, sarı-kırmızılı kulübün 111 yıllık tarihinde Türkiye'yi sportif açıdan dünyada en iyi temsil eden kulüp olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: 

"Bu şanlı tarih, başkanların, antrenörlerin ve sporcuların alın teriyle yoğruldu. Başkalarının mucize diye nitelendirdikleri, Galatasaraylıların tek bilek, tek yürek olması sayesinde vücuda gelmiştir. Bunun içinde bir mucize vardır. Bu mucize, Galatasaraylılığın ruhunda vardır. Bu ruhun arkasında Osmanlı İmparatorluğu'ndan gelen kudret, Çanakkale'de yazılan destan, Ulu Önder Atatürk'ün önderliğinde verdiğimiz Kurtuluş Savaşımız ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran genç insanların emeği burada yatmaktadır.

Haberin Devamı

Galatasaray'ı Galatasaray yapan sonsuz değerler içinde bir tanesi önderliğini göstermiştir. Bu da birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği günde hep beraber, ele ele ve sırt sırta olmalıyız. Tek bilek, tek yürek olmanın simgesi olan bu bileklikleri bileğinize takın. Bunları, birliğimizin ve beraberliğimizin simgesi olarak herkesin görmesini istiyorum. Bu kampanya herkesin gereken önemi ve ilgiyi göstereceğine eminim." 

Dursun Özbek Aziz Yıldırıma yanıt vermedi

Galatasaray'ın "Tek bilek, tek yürek" kampanyasına ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!