Dünyada günün 10 olayı

Güncelleme Tarihi:

Dünyada günün 10 olayı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2012 01:40

NBA’de Los Angeles Lakers, Cleveland Cavaliers’a evinde 100–94 yenilerek üst üste üçüncü yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

1-Kobe’nin 42 sayısı yetmedi

Gecenin yıldızı 42 sayı ile oynayan Kobe Bryant olsa da, Irving sergilediği mükemmel performansla Los Angeles Lakers’ın ipini çeken oyuncu oldu.

2-Bradford mucizesi yaşandı

İNGİLTERE Lig Kupası çeyrek finalinde Arsenal’i ağırlayan 2. Lig ekibi Bradford, rakibini penaltılarda 3-2 eleyip sürpriz yahtyaptı. Arsenal’in 2 kere direğe takıldığı maç sonrası eleştiri okları bir kez daha Arsene Wenger’e çevrildi.

3-Jose Mourinho ne derse o

REAL Madrid’in başarılı teknik direktörü Mourinho son olarak eski futbolcusu Pedro’ya, “Eğer bir gün Real Madrid’in uçağı düşse ve kalan tek futbolcu sen olsan bile bu takımda oynayamazsın” dedi.

4-Messi oğluyla görüntülendi

BİR yıl içinde 88 gole ulaşarak Müller’in rekorunu geliştirmeye devam eden Messi bu kez objektiflere oğlu Thigao ile yakalandı. Thiago, geçtiğimiz günlerde annesi Antonella ve babası Messi’nin kucağında görüldü.

Haberin Devamı

5-400 Swarovski taşlı krampon

SAİNT Etienneli Aubameyang, Lyon maçı öncesi sahaya üzerinde 400 Swarovski taş bulunan ve değeri 3 bin Euro olan kramponlarla çıktı. Karşılaşma öncesi ısınırken bu özel kramponları giyen genç futbolcu yeni bir akımın öncülüğünü yapmış oldu.

6-Bir ömür boyu Real Madrid

REAL Madrid Başkanı Perez, sezon sonu Ramos ile ömür boyu geçerli olacak bir sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Kulüple 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Ramos, Raul ve Casillas’ın ardından bu onura ulaşan üçüncü futbolcu olacak.

7-Ibrahimoviç durmuyor

PSG’nin İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimoviç performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Valenciennes karşısında üç gol atan futbolcu bu sezon ligde ilk kez hat-trick yaparken, gol sayısını ise 17’ye yükseltti.

8-Bu takas gerçekleşir mi?

MANU ile Arsenal arasında gerçekleşeceği konuşulan transfer hikâyesi gündeme bomba gibi düştü. Arsenal ile sözleşmeye bir türlü imza atmayan Walcott ile Portekizli Nani için iki kulübün takas yapılacağı konuşuluyor.

9-Messi’nin rekoruna itiraz

MÜLLER’in rekorunu kırarak bir takvim yılı içerisinde en fazla gol atan futbolcu olan Messi’ye, Zambiya Futbol Federasyonu’ndan itiraz geldi. 1972’de Kitwe United formasıyla 107 gol attığı söylenen Chitalu ‘nun rekoru kıran oyuncu olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

10-Joe Hart’tan örnek davranış

BÖBREK kanseriyle mücadele eden Hayden Whitbread, kahramanı Manchester City kalecisi Joe Hart ile tanıştı. Kahramanıyla tanıştığı için çok mutlu olan çocuğun Hart ile oldukça eğlenmesi, uzun zamandır mutsuz olan aileyi de sevindirmiş oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!