Dünya moda devi, Türk tasarımcının eserini seçti

Güncelleme Tarihi:

Dünya moda devi, Türk tasarımcının eserini seçti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2006 00:00

Hürriyet Görsel Danışmanı Reha Erdoğan’ın tasarladığı "Sketch" isimli koltuk, belli bir yaratıcılık ve birikime sahip markaları bir araya getiren ve dünyanın farklı noktalarından çok sıkı bir elemeyle katılımcı kabul eden "Bread & Butter"’ın organizasyonlarına seçildi.

"Sketch", Bead & Butter’ın bu yıl 18-20 Ocak tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona ve 27-30 Ocak tarihleri arasında da Almanya’nın Berlin kentinde yapılan "Bread & Butter Eurovision Trade Show For Selected Brand" organizasyonlarında Bread & Butter’ın salonlarında
/images/100/0x0/55ea4619f018fbb8f87558d6
dekorasyon objesi olarak kullanıldı. Bread & Butter, organizasyonlarda Reha Erdoğan’ın tasarımını yaptığı Damat Tween LIFE’ın mobilyalarını kullanmayı tercih etti ve oluşturğu VIP lounge’da basın mensuplarını ağırladı.

"Sketch" adı verilen koltuk, Osmanlı padişahlarının ihtişamlı yaşam biçimlerinden yola çıkılarak tasarlandı. Altın varak baskı ile ihtişam kazanan sade ve çağdaş bir kumaşla kaplanmış olan koltuk, sert ve keskin hatları, yere sağlam basan büyük ahşap ayakları ile gücü simgeliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!