Dünya kulübü olduk

Güncelleme Tarihi:

Dünya kulübü olduk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2009 00:00

Beşiktaş’ın geleceği olarak gördüğü Fulya Süleyman Seba Kompleksi ile gurur duyduğunu belirten kulüp başkanı Yıldırım Demirören, "Bu muhteşem tesisin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

TÜRKİYE’nin en eski spor kulübü olan Beşiktaş’ta, muhteşem bir komplekse kavuşmanın sevinci yaşanıyor. Her yıl 14 milyon Euro gelir getirecek rezidanslardan kurulu dev tesisle siyah beyazlı kulübün geleceğini teminat altına aldıklarını söyleyen başkan Yıldırım Demirören, "100 yılın en büyük projesini gerçekleştirdik" dedi.

"Beşiktaş bir dünya kulübü oldu" diyen Demirören, şöyle devam etti: "Dünyanın sayılı kulüplerinin bile böyle tesisleri yok. Gelecekte kulübümüzü yöneteceklere böylesine muhteşem bir mirası bırakmanın gururunu yaşıyoruz.

Stadımız kısa sürede bitecek

BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde yer alan iki rezidans ile ofis ve hastane binalarına Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hayran kaldı ve mutluluğunu dile getirdi. İnönü Stadı konusunda Spordan Sorumlu Bakanımız Murat Başesgioğlu gerekli hassasiyeti göstereceklerini söyledi.

İnönü Stadı’nın en geç sezon bitiminde yıkımına başlanacak ve yeni stadımızı kısa sürede tamamlayacağız."

Beşiktaş’ın büyümesinde katkıları bulunan herkese teşekkür eden Yıldırım Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kurucularımızdan Şamil Bey’in yanı sıra, Fulya Projesi’nin temelinde emeği olan başkanlarımız Hakkı Yeten, Mehmet Üstünkaya, Süleyman Seba, Serdar Bilgili ile rahmetli olan eski Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın katkılarını hiçbir zaman unutmayacağız.

Açılışta bizi onurlandıran Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Devlet Bakanımız Egemen Bağış, 8.Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, G.Saray Başkanı Adnan Polat, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, İşadamı Şadan Kalkavan, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’a da teşekkür ediyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!