Drogba ve arkadaşları Jackson 5 kılığına girdiler

Güncelleme Tarihi:

Drogba ve arkadaşları Jackson 5 kılığına girdiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2013 12:35

Galatasaraylı Didier Drogba'nın İnstagram hesabından paylaştığı eğlenceli fotoğraf sıkıcı olduğu bilinen futbolcuların kamp dönemlerinin nasıl eğlenceli hale getirildiğini de gösteriyor. Drogba, Trabzonsporlu Malouda ve Fildişi Sahili milli takımından arkadaşları ile"Jackson kardeşler" kılığını girip fotoğraf çektirmiş.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı takımın yıldızı Didier Drogba, Trabzonsporlu Malouda bir diğer futbol yıldızı Salomon Kalou ile Fildişi Sahili milli takımının kampında hayli eğlenceli zamanlar geçirmiş. Drogba'nın İnstagram hesabında paylaştığı
fotoda oyuncular, 1970'li yıllarda ABD'de hayli popüler olan Michael Jackson ve kardeşlerinin oluşturduğu Jackson Beşlisi (The Jackson 5) grubunun kılığını girmişler. Peruklar ve 70'li yıllar pop kıyafetleriyle hayli eğlendikleri görülen grubun fotoğraflarının altına takipçiler de tebrik mesajları bırakmışlar.

Drogba ve arkadaşları Jackson 5 kılığına girdiler

1970'li yıllarda ABD'de çok ses getiren The Jackson 5, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon ve Michael Jackson'dan oluşuyordu. Grubun arka vokallerini ise kız kardeşleri Janet ve La Toya Jackson yapıyordu. 1970'li yıllarda Top 5 listesine kadar yükselen grup 1980'li yılların ortasında dağıldı. İçlerinden Michael Jackson gibi bir pop ikonu da çıkartan grup son olarak Eylül 2001'de Michael Jackson konserinde bir araya gelmişti.

Drogba ve arkadaşları Jackson 5 kılığına girdiler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!