Drogba’nın yerine Anelka

Güncelleme Tarihi:

Drogba’nın yerine Anelka
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2007 00:00

İngiliz devi Chelsea, Fildişili golcüsünün ayrılık sinyali vermesinden sonra Fenerbahçe’nin eski futbolcusunun peşine düştü.

CHELSEA’de ünlü golcü Didier Drogba’nın ayrılmak istediğini açıklamasının ardından gözler Fenerbahçe’nin eski yıldızı Nicolas Anelka’ya çevrildi. Ada basınında çıkan haberlere göre, İngiliz devi, Fransız futbolcuyu renklerine katabilmek için kulübü Bolton ile görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz gazeteleri, Chelsea’nin Anelka’yı transfer etme konusunda ısrarcı olduğunu ve bu uğurda yüksek meblağları da gözden çıkardığını belirtiyor. Bu arada golcü oyuncuyu Chelsea’nin yanı sıra Manchester United ve Valencia da istiyor.

Barcelona, dün bir açıklama yaparak, Ronaldinho’nun basında çıkan haberlerde yazıldığı gibi satılık olmadığını duyurdu. Brezilyalı yıldızın son lig maçında kendi seyircisi tarafından yuhalanmasıyla harekete geçen İspanyol ve İngiliz gazeteleri, Barcelona macerasının sonuna geldiğini yazmışlardı.

Bu sezon bekleneni veremeyen ve özel hayatıyla da sık sık eleştirilen oyuncu için Milan ve Chelsea’nin devreye girdiğini iddia eden gazeteler, İngiliz ekibinin Barcelona’ya 70 milyon Sterlin’lik bir teklif yapmaya hazırlandığını da yazmışlardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!