Drogba müjdesi Çin'den geldi

Güncelleme Tarihi:

Drogba müjdesi Çinden geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2013 01:01

Shangai Shenhua Başkanı Zhu, Drogba’nın daha büyük diye G.Saray’ı tercih etmesine tepki gösterirken, “Bizim için artık geride kaldı” dedi. G.Saray, FIFA’dan geçici lisans çıkacağından emin.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı ancak Shangai Shenhua bonservisi konusunda sorun çıkardığı için FIFA’nın geçici lisansı vermesini dört gözle beklediği Drogba’dan Çinliler ümidi kesti. FIFA’nın, alacakları 3 ay geciktirdiği için Drogba davasında G.Saray lehine karar vermesine kesin gözüyle bakılırken, Shanghai Başkanı da, yıldız oyuncuya “Güle güle” dedi..

Kulübünün 2013 yılı kongresinde Çin Kulübü Başkanı Jun Zhu, G.Saray’a imza atan Drogba için “İyi bir oyuncu ama Tanrı değil. Eğer öyle olsaydı Fildişi Sahili hep dünya şampiyonu olurdu. Drogba, Shenhua’ya pozitif enerji getirdi ama başka ne verdi” dedi.

‘BİZİ ÇOK ÜZDÜ ARTIK ONU İSTEMİYORUZ’

Drogba’nın daha büyük bir takım istediği için kendilerini bıraktığından yakınan Zhu, ”Artık böyle futbolcu istemiyoruz. Drogba ve Anelka dünde kaldı. Bize acı verdi, üzdü bizi. Ama artık bugüne bakalım. Kötünün bizi üzmesine izin vermeyelim” dedi. Takımda bulunan futbolcularına da gözdağı veren Zhu, “Umarım bizimle olan diğer oyuncularımız da, Avrupa’dan bir transfer teklifi geldiğinde Drogba gibi bizi yüz üstü bırakmaz.
Drogba’sız başarısız olacağımız sanılıyor ama sahada belli olur” diyerek Drogba’ya veda etti.

Haberin Devamı

İKİ AYRI SÖZLEŞME

BU arada, Drogba ile yıllık 15 milyon Euro’ya anlaşan Çin Kulübü’nün 2 ayrı kontrat düzenledi. Çin Futbol Federasyonu’na verilen kontrat düşük bedelli idi ve ödemeler düzenli yapıldı. Ancak Drogba’nın gerçek sözleşmesine göre böyle olmadığı için oyuncu FIFA’da haklı çıkabilecek kozlara sahip. G.Saray, Drogba’nın cumaya kadar İstanbul’a gelmesini bekliyor.

Eboue gelir sıkıntı biter!

Galatasaray, Eboue’ye kavuşuyor…. Afrika Kupası’ndan elenmeleri sonucu hafta içinde İstanbul’un yolunu tutacak olan Eboue, Fatih Terim’in onayı halinde Antalyaspor maçının kadrosuna alınacak. Geçen yıl Fildişi Sahilli oyuncunun forma giymediği maçlarda 7 puan kaybeden G.Saray takımı, bu sezon ise Eboue’nin yer almadığı karşılaşmada 5 puan yitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!