Dortmund ve Schalke Twitter'da kapıştı

Güncelleme Tarihi:

Dortmund ve Schalke Twitterda kapıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 11:24

Almanya'da iki ezeli rakip; Borussia Dortmund ve Schalke 04 kulüpleri, Twitter'dan birbirlerini iğnelemeye başladı!

Haberin Devamı

Galatasaray maçında attığı tweetle büyük yankı uyandıran Borussia Dortmund bu kez ezeli rakibi Schalke 04'ü hedef aldı...

Almanya temsilcisi, Galatasaray ile oynadıkları maç sırasında sarı kırmızılıların savunma ağırlıklı bir futbolla karşılaşmaya başlaması üzerine; "buraya otobüs park ettiler. Anahtarı kimde?" ifadelerinin yer aldığı bir tweet attı. Kısa sürede sosyal medyada yankılanan bu tweet, tartışmaları da beraberinde getirdi. Bu tweet "Terbiyesizlik mi, mizah mı?" diye konuşulurken Dortmund ekibi ezeli rakipleri Schalke'ye ilginç bir göndermede bulundu.
Whatsapp'ın yeni özelliğinin 'mavi' olmasından pek memnun olmayan Dortmund, resmi Twitter hesabından, "Whatsapp'ın yeni özelliği neden mavi?" şeklinde bir mesaj yayınladı.

TERBİYESİZLİK Mİ, ESPRİ Mİ?

Haberin Devamı

Ruhr derbisinde Maviler olarak da bilinen Schalke'ye böylesine bir gönderme de bulunan Dortmund'a cevap gecikmedi. Schalke 04, Twitter hesabından Whatsapp'ın yeni 'okundu' bilgisi özelliğini kullanarak paylaştığı fotoğrafa, "Biz sevdik. Kraliyet Mavisi" ifadelerini kullanarak Dortmund'a esprili bir yanıt verdi.

İki takım arasındaki ezeli rekabet sahada olduğu kadar sosyal medyada da süreceğe benziyor.

İŞTE O TWEETLER

Dortmund ve Schalke Twitterda kapıştı

Dortmund ve Schalke Twitterda kapıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!