Dönüşte görüşelim Hoca

Güncelleme Tarihi:

Dönüşte görüşelim Hoca
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2012 01:24

Lizbon’a giden Q7, Samet Aybaba’dan randevu talep etti.

Haberin Devamı

Hastanedeki babasını ziyaret edip, kızını İstanbul’a getirecek olan yıldız oyuncu dert yandı. “Nedenini bilmediğim bir olaydan dolayı beni istemiyorlar” dedi.

BEŞİKTAŞ’ta, Teknik Direktör Samet Aybaba tarafından kadroda düşünülmeyen ve 18 Temmuz tarihinden bu yana takımdan ayrı olarak idmanlara çıkan Ricardo Quaresma dün ülkesi Portekiz’e gitti.
Saat 10.55’de Atatürk Havalimanı’ndan hareket eden Lizbon uçağı ile ülkesine giden tecrübeli yıldızın iki gün sonra İstanbul’a döneceği ve çocuğunu getirmek için gittiği öğrenildi. Quaresma’nın transfer döneminin sonra ermesinin ardında ülkesine gitmesi ve Portekiz’de transfer sezonunun hala devam etmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Transfer sezonu açık olan ülkeleri düşünüyor

Yıldız oyuncunun ülkesinde bazı kulüplerle temasa geçebileceği veya transfer sezonu devam eden farklı ülkelerdeki kulüplerle de görüşebileceği kaydedildi.
Siyah beyazlı yönetimden izin alan Quaresma, Lizbon’da hastaneye kaldırılan babasını da ziyaret edecek. Ayrıca İstanbul’a dönüşünde kızını da yanında getirmeyi planlayan tecrübeli oyuncu Samet Aybaba ile de özel olarak görüşecek.

Haberin Devamı

Alacaklarından vazgeçmeyi düşünmüyor

Aybaba ile salı günü özel bir görüşme yapacak olan Quaresma’nın menajerleri Mendes ve Ahmet Bulut ile yaptığı görüşmede, “Nedenini bilmediğim bir olaydan dolayı beni istemiyorlar. Oysaki Türkiye’de çok mutluyum. Hocayla da görüşmek istediğimi söyledim” diye dert yandı. Alacaklarından asla vazgeçmeyeceğini de menajerlerine ileten Quaresma’nın durumu Aybaba ile yapılacak görüşme sonrası netlik kazanacak.

Pembe Panter tişörtüyle uçtu

QUARESMA’nın kıyafeti yine dikkat çekti. Portekizli “Pembe Panter” tişörtüyle havaalanında ilgi odağı olurken, Lizbon’a böyle uçtu.
Süper  Ligde isminin Federasyona bildirilmemesine kızan Quaresma, ülkesine giderken Teknik Direktör Samet Aybaba ile pazartesi günü özel bir görüşme yapacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!