Dolapdere Big Gang bu gece sınav veriyor

Güncelleme Tarihi:

Dolapdere Big Gang bu gece sınav veriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2006 00:00

Onları 2006’ya girerken Dream TV’de izlemiş olabilirsiniz. Dolapdere Big Gang, popüler yabancı pop ve rock şarkıları alaturka bir yorumla icra ediyor. Bu fikir, 1999’da DJ ve müzisyen Önder Ulugür tarafından ortaya atıldı. Ulugür’ün askere gidip orada Semih Bekem’le tanışmasıyla hayata geçti. Bekem şu anda grupta değil ama kurulmasında önemli rolü var.

Daha önce Seda Sayan’dan Kibariye’ye kadar pek çok şarkıcının arkasında çalmış olan Dolapdereli müzisyenler, yabancı şarkılarla ilk kez bu proje sayesinde tanıştı. Kısa sürede bu parçalara kendi deyişleriyle Roman usulü bir kuş kondurdular ve birkaç konser verdiler. Grubun coşkusu, kısa sürede tüm İstanbul’a yayıldı.

Şimdi Circus’un solisti Hakan Çimenli’yle çalışan grup, bu gece Studio Live’da bir konser verecek. Konserin en büyük sürprizi Nez, Mercan Dede, Pamela, Hayko Cepkin ve Beyoğlu’nun öne çıkan gruplarından Mayday’in bu gece Dolapdere Big Gang’e eşlik edecek olması. Grup, Nez’le beraber Gloria Gaynor’ın Can’t Take My Eyes Off You ve I Will Survive şarkılarını, Hayko Cepkin’le Ağır Roman’ın soundtrack’inden iki şarkıyı, Mayday’le de Black Eyed Peas’in iki şarkısını seslendirecek.

Grup hem enstrümantal olarak hem de solistlerle beraber çalacak. "Her iki halimizi de dinleyiciler görsün. Bundan sonra da gelen tekliflere göre her iki şekilde de konserler vermek istiyoruz. Çünkü ikisi de güzel oluyor" diyorlar.

Kapılar 21.00’de açılıyor. Bilet 20 YTL. Fiyata bir yerli içki dahil.

Biletler Biletix’te ve mekanın gişesinde. Studio Live: Sakızağacı Cad. Büyük Bayram Sokak No:1 Kat:3 Beyoğlu İstanbul.

GRUP KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Ceyhun Darıcı (20, kanun), Samet Uraş (21, klavye), Çetin Erlik (28, perküsyon), Yusuf Çalkan (22, keman), Emre Karabulut (20, perküsyon), Gökay Süngü (20, klavye), Kemal Alıç (23, perküsyon), Aykut Sütoğlu (17, klarnet, trompet).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!