Dokunulamayan adam

Güncelleme Tarihi:

Dokunulamayan adam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 01:01

G.Saray yönetimi, Terim’in takımda düşünmediği Riera’yı yollayamıyor, üstelik yılda 3 milyon Euro para ödüyor. İspanyol oyuncu kendi isteğiyle gitmezse oturduğu yerde en pahalı adam olacak.

Haberin Devamı

RİERA öyle sağlam bir imza attı ki, kimse onu yerinden oynatamıyor. Öyle ki, İspanyol oyuncu, bu sezon “Teklif aldım, gidiyorum” demedikçe kadroda bulunmaya ve büyük paralar kazanmaya devam edecek.

Toplam 8.9 milyon Euro imza altında parası bulunan İspanyol futbolcunun kontratı el yakıyor. Bu da G.Saray yönetimine Riera konusunda geri adım attırıyor, bir yaptırım uygulanamıyor.

Bu yıl G.Saray kulübünden 2.9 milyon Euro garanti para kazanacak olan ve ilk 11’de forma şansı bulmasına imkansız gözüyle bakılan İspanyol oyuncu, önümüzdeki sezondan itibaren yıllık kazancını 3 milyon Euro’ya çıkaracak.

Fatih Terim mecburen kadroda yer arıyor

TEKNİK Direktör Fatih Terim, mevcut koşullar altında kulübün zararının büyümemesi düşüncesiyle Riera’ya şans tanıyor ve oynatarak onu kazanmaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, Hakan Balta’nın sakatlanması üzerine Avusturya kampı ile birlikte Riera’yı alternatifin olmadığı sol bek mevkiinde de denemeye başlamıştı. G.Saray’ın geçen yıl bonservisine 3 milyon Euro ödediği Riera’ya bu sezon 2.9 milyon euro, önümüzdeki 2 sezon içinde 3’er milyon eurodan toplam 8.9 milyon euro ödemeyi taahhüt ettiği para bulunuyor.

Haberin Devamı

Riera’nın el yakan maliyeti

· 2011-12 sezonu: 2.7 milyon Euro
· 2012-13 sezonu: 2.9 milyon Euro
· 2013-14 sezonu: 3 milyon Euro
· 2014-15 sezonu: 3 milyon Euro
· Bonservisine 3 milyon Euro

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!