Doktorluğa niyet oyunculuğa kısmet

Güncelleme Tarihi:

Doktorluğa niyet oyunculuğa kısmet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2011 00:00

Son günlerin en çok konuşulan dizilerinden “Muhteşem Yüzyıl”da Kanuni Sultan Süleyman’ın kardeşi Hatice Sultan’ı canlandıran Selma Ergeç, InStyle için modellik yaptı. Ergeç, baharı müjdeleyen romantik kıyafetlerle objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

SELMA ERGEÇ FOTOĞRAFLARI

Sohbete “Çocukluk geride kalmış ama biz hâlâ oyun oynuyoruz” diye başlayan Selma Ergeç, hemen ardından “Bu hissi bana veren bir iş yapabildiğim için çok mutluyum” diye ekliyor.
Dört dil bilen, aynı zamanda buz pateni gibi zorlu sporlarla ilgilenen güzel oyuncu, bu aktifliği tembelliğin hiç de hoş görülmediği bir ailede yetişmesine bağlıyor.
Ergeç, söz çocukluk hayallerine geldiğinde, “Türkiye’de yaşayacağımı hiç düşünmüyordum ama şu an Türkiye’deyim. Oyunculuk yapabileceğimi hiç düşünmüyordum ama şu an oyuncuyum. Doktor olacaktım ama olamadım. Dolayısıyla, zamanın önünüze getireceği şeyleri izlemek, takip etmek gerektiğini düşünmeden edemiyorum” diyor.

KALABALIKLARA GİRMEYİ SEVMİYOR

Yoğun iş programından dolayı genelde arta kalan vakitlerini evde geçirdiğini ya da deniz kenarı olan herhangi bir yerde yemek yemeyi sevdiğini söyleyen güzel oyuncu, vejetayen olduğu için meze kültürüne ilgi duyuyor.

Kalabalıklara girmeyi pek sevmediği için fırsat buldukça evde DVD izleyen Ergeç, en çok da 1950 yapımı Alman filmlerine bayılıyor.

KONFORDAN HİÇ TAVİZ YOK

Selma Ergeç’in rahat bir giyim stili olduğunu düşünmeniz mümkün. Bu düşünceniz, dolabının sadece yüzde 10’unu giyebildiğini öğrenince daha da pekişiyor. Modayla ilgili olmasına ve şık giyinen insanlara bayılmasına rağmen rahatından taviz vermiyor. Bunu dışarı çıkarken son anda topuklu ayakkabılarını düz tabanlı olanlarla değiştirmesinden de anlayabiliyorsunuz.

Onun için, moda olmayan bir şey de önemli olabiliyor. “Yedi sene önce Paris’teki H&M’den aldığım biri beyaz, diğeri siyah kargo pantolonlarımın ikisinin aynı anda seyahat etmesi yasaktır. Ya olur da başına bir şey gelirse! Bir tanesi evde kalsın ki aynısından yaptırabileyim” diyor gülerek.

Haberin Devamı

HATİCE SULTAN’LA İLGİLİ SÜRPRİZLER YOLDA

Söz dönüp dolaşıp, olay yaratan “Muhteşem Yüzyıl”a geliyor. Ve bakın nam-ı diğer Hatice Sultan diziyi nasıl anlatıyor:
“Tarihteki karakterlerle ilgili çok az şey biliniyor. Özellikle de kadınların ne zaman doğup, öldükleri bile belli değil. Nasıl bir karakter, nasıl yaşamış; bunlar için hep tahminlerden yola çıkılıyor. Hatice Sultan, Kanuni Sultan Süleyman’ın kardeşi, sarayda büyümüş ama tahta geçme şansı yok. Rahat ama özgürlük açısından kısıtlı bir hayatı var. Hatice Sultan’ın, aydınlık bir karakter olduğunu düşünüyorum. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ona dair sürprizler de olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!