Diynamic Festival'e geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Diynamic Festivale geri sayım başladı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 13:39

Geçtiğimiz sene 6 bin’in üzerinde festivalcinin katılımıyla Istanbul’da ilki gerçekleşen, Hamburg menşeli Diynamic Festival MATT organizasyonuyla 6 Ağustos’ta Babylon Kilyos’ta ikinci kez müzik, plaj, dans ve festival keyfini yaşatacak.  Festivalin avantajlı biletleri tixbox.com.tr üzerinden satışa çıktı.

Haberin Devamı

2014 senesinde Amsterdam ve Brezilya, Itajai’de yapılan, 2015’te Amsterdam ve İstanbul’da, 2016’da ise Amsterdam, Brezilya, Florianopolis’te hayata geçirilen festival bu yıl ikinci kez İstanbul’a uğrayacak. 

Elektronik müzikseverlerin son senelerde en fazla dinlediği ve beğendiği modern deep house akımını filizlendiren Solomun, Zürih asıllı Adriatique, derin ve katmanlı kurgularıyla, geleceğin elektronik müzik anlayışını belirleyen HOSH, geleceğin sesi olarak tanımlanan Johannes Brecht, melodik ve duygu yüklü atmosferik techno parçalarla rüştünü ispatlayan Undercatt, Karmon, NTFO, Ost & Kjex, Lehar ve çok daha fazlası müzik ve dans ile gündüzü geceye, geceyi gündüze bağlayacak.

Â

Diynamic Festivale geri sayım başladı

Haberin Devamı

Solomun

 

DIYNAMIC HAKKINDA

Elektronik müzik denince son senelerde gerek yaptıkları müzik, gerekse düzenlenen festivalleriyle akla gelen ilk label’lardan biri olan DIYNAMIC, 2006 senesinde Solomun ve Adraino Trolio tarafından Hamburg’da kuruldu.

İlki 2013 senesinde Hollanda, Amsterdam Arena’da gerçekleştirilen DIYNAMIC FESTIVAL, bu festivalde yakaladığı büyük başarının ardından kelimenin tam anlamı ile dünyaya açıldı.  2014 senesinde Amsterdam ve Brezilya, Itajai’de yapılan, 2015’te Amsterdam ve İstanbul’da, 2016’da ise Amsterdam, Brezilya, Florianopolis’te hayata geçirildi; bu yıl ikinci kez İstanbul’da gerçekleşecek.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!