Divan Kurulu'na 3 kadın aday

Güncelleme Tarihi:

Divan Kuruluna 3 kadın aday
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2010 00:00

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu 31 Ocak pazar günü yapılacak. Yaklaşık 10 bin üyenin oy kullanacağı seçimlerde Başkanlık seçiminin yanısıra Divan, Denetleme, Seçme ve Sicil, Disiplin, Tarih ve Müze Kurulları'nın da seçimi gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

BAŞKANLIK SEÇİMİ

Şu an kulübün başkanı olan Yıldırım Demirören'e karşı adaylığını açıklayan tek isim Murat Aksu. Başkanlık için en çok oyu almak yeterli olacak.

DİVAN KURULU SEÇİMİ

Divan Kurulu içinse 111 aday var. Kongre üyelerinin oy kullanacağı seçimlerde, 111 adaydan en çok oyu alan ilk 10 aday Divan Kuruluna seçilecek. Kulüpte 30 yılını dolduran ve Divan Kurulu üyesi olmak isteyen kongre üyeleri, Genel Kurul onayı alınarak seçime girmeden Divan Kuruluna girme hakkı elde ediyor

10 yılını doldurmuş kongre üyelerinin aday olabildiği Divan Kurulu Seçimleri'ne bu sene 3'ü kadın toplam 111 kongre üyesi aday oldu. Kadın Divan Kurulu adaylarından Gökben Çuhadar, Türkiye'nin en köklü Kulübünde kadın adaylara daha fazla şans tanınması gerektiğini vurgulayarak adaylığının en önemli nedeni olarak da Beşiktaş Camiasının bir üyesi olarak hangi kademede ve ne görev olursa olsun hizmet verebilme aşkı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Genel Kurul 31 Ocak'ta saat 10.00'da başlayıp akşam 17.00'a kadar sürecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!