Dimdik yürüyeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Dimdik yürüyeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2009 00:00

İzmir’deki “Şampiyonluk Bizim, Kupa Bizim” gecesinde konuşan Yıldırım Demirören, “Kıskanılmaya devam edeceğiz. Yara aldırmaya çalışacaklar ama bunu başaramayacaklar” dedi.

İZMİR Beşiktaşlılar Derneği, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği ve Dokuz Eylül Beşiktaşlılar Derneği tarafından İzmir’de düzenlenen “Şampiyonluk Bizim, Kupa Bizim” gecesine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, iddialı açıklamalarda bulundu. “Kıskanılmaya devam edeceğiz. Yara aldırmaya çalışacaklar ama buna başaramayacaklar. Dimdik yürüyeceğiz” diyen Demirören, şöyle devam etti: “Biz kendi aramızda eğlenir, saha içinde maçımızı kazanır, onun haricindeki herşey saha içinde kalır. Beşiktaşlılık çok farklıdır. Bugünlere gelmek kolay değil. Ben bunu tek başına yapmadım, tek başına kimse peygamber olamaz.

Akalın’la coştular

Bunu hocamla ve futbolcularımla yaptım. En büyük alkışı onlar hakettiler. Biz bu yolda yürürken, şampiyon olduk ve kıskanıldık. Kıskanılmaya devam edeceğiz ve yara aldırtmaya çalışacaklar, ama dimdik yürüyeceğiz.” Gecede Ziynet Sali ve Demet Akalın da şarkılarıyla Beşiktaşlılar’ın coşkusuna ortak oldular. Bu arada Siyah beyazlılar 8 Temmuz’da Dolmabahçe Sarayı’nda şampiyonluk balosu düzenleyecek
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!