Dilin kemiği yok

Güncelleme Tarihi:

Dilin kemiği yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2011 00:00

Haberin Devamı

3 puandan önemli şeyler vardır
-  Mustafa Denizli (Lig TV): “Hayatta puan almaktan da, şampiyon olmaktan da önemli şeyler vardır.” (Mustafa Denizli, Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşmasındaki futbolu böyle değerlendiriyor)

Herkes futbolla yatıp kalkıyor
-  Erman Toroğlu (Kanaltürk): “Trabzon’da 80 yaşındaki teyze bile futbolcuyu azarlayabiliyor. Nerede yanlış yaptığını söylüyor. Trabzon böyle bir şehir, herkes futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Onun için baskı olması çok normal.” (Erman Toroğlu, Trabzonspor’un üzerinde baskı olup olmadığını bu şekilde anlatıyor)

Kobe gelse çıkaramaz
-  Sinan Engin (Lig TV): “Baraja uzun boylu basketbolcuları koy. Kaleye de Kobe Bryant’ı koy. O topu yine çıkaramazlar.” (Sinan Engin, Gençlerbirliği’nden Jedinak’ın Beşiktaş’a frikikten attığı golü böyle yorumluyor)

Haberin Devamı

Ortam geriliyor da ne oluyor?
-  Rıdvan Dilmen (NTV): “Her yıl böyle ortamı geren konuşmalar. Diyoruz, 100 yılın derbisi, asrın karşılaşması. Unutulmaz sezon diye. Ne oluyor, ertesi sezon yeniden yeni bir lig başlıyor.” (Rıdvan Dilmen, Süper Lig’deki gergin ortamın gereksiz olduğunu vurguluyor)

Asıl onlardan korkarım
-  Mehmet Demirkol (NTVSPOR): “Arda Turan’ın problemli olduğunu düşünenden korkarım ben. Asıl onlarda problem vardır, onlardan korkarım.” (Mehmet Demirkol, Arda Turan’a son dönemde yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söylerken)

Tanganika’da bile penaltı
-  Selim Soydan (Vatan): “Hadi Alex’e 45. saniyede yapılan faul tolere edilebilir. Ama Niang’a 21. dakikada yapılan faul, Tanganika Ligi’nde bile penaltı.” (Selim Soydan, hakem Hüseyin Göçek’in Fenerbahçe-Gaziantepspor maçındaki yönetimini eleştiriyor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!