Dilin kemiği yok

Güncelleme Tarihi:

Dilin kemiği yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2010 00:00

Hatalıyım
- Aykut Kocaman (Fenerbahçe Teknik Direktörü): “Galatasaray maçına çok ofansif bir takımla çıktım. Bu konuda hatalıyım.” (Aykut Kocaman, NTV’de katıldığı Yüzde 100 Futbol programında günah çıkarırken)
Faul bile yapamıyorlar
- Alaattin Metin (Akşam):
“Faul yapmasını bile beceremiyorlar. Şu anda Türkiye Ligi’nde en az faul yapan takım. Neden! Kimseyi korkutmuyor. Sivas 3 kişiyle hücuma kalkıyor. Fenerbahçe 1.5 kişiyle.” (Alaattin Metin, köşe yazısında F.Bahçe’nin çekingenliğini anlatıyor)
Beni çok üzüyor
- Ercan Taner (Habertürk):  “Türk futbolunun en zeki golcüsünün kulübede oturması Gerd Müller, Fischer, Jean Pierre Papin ve Rossi gibi isimlere hayran olan beni çok üzüyor.” (Ercan Taner, Habertürk’teki köşesinde Semih’in Fenerbahçe’de yedek kalmasını eleştiriyor)
Yıldız maç kazandıracak
- Sergen Yalçın (NTVSPOR):  “Yıldız futbolcu dediğin maç kazandıracak. Quaresma ne yapmış ki? Sezon başındaki UEFA maçlarında oynamış. Başka? Yok. Var mı? Yok.” (Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın Portekizli yıldızının Gaziantepspor maçındaki performansını eleştiriyor)
Messi ve Iniesta zamanı
- İlker Yasin (Hürriyet):“ Liderle 14 puan farktan sonra Türk Abramovic’i Demirören Messi ile Iniesta’yı alsa belki.” (İlker Yasin, köşe yazısında, Beşiktaş’ın durumunun kötülüğünü böyle tanımlamış)
Beşiktaş formalı hemşire
- Ali Ece (Akşam): “Yakında hastanelerde sus işareti yapan hemşire yerine Beşiktaş formalı bir futbolcunun resmini görürseniz, şaşırmayın! Beşiktaş’ta neredeyse bir takım sayısı kadar oyuncu eksik.” (Ali Ece, Beşiktaş’ın eksik oyuncularının çokluğunu böyle açıklıyor)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!