Dilin kemiği yok

Güncelleme Tarihi:

Dilin kemiği yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2010 00:00

Bayrağı kaldırdı ama
Erman Toroğlu (Hürriyet): “Trabzon’un attığı üçüncü gol, net ofsayt değil. Ama Cem Satman bayrağı kaldırdı.” (Erman Hoca, Hürriyet’teki köşesinden Bursa-Trabzon maçının yardımcı hakeminin verdiği kararı yorumluyor.)
F.Bahçe’nin oyuncusu değil
Sergen Yalçın (Fanatik): “Caner, kesinlikle bir sol bek değil. İnanılmaz hatalar yapıyor, pozisyonunu kaybediyor. Bekir de şu an için Fenerbahçe’de oynayacak seviyede değil.” (Sergen Yalçın, Fenerbahçe’nin iki futbolcusunu Fanatik’teki köşesinden eleştiriyor.)
2 kişi eksik oynadılar
Şansal Büyüka (Akşam): “F.Bahçe, G.Antep’e karşı 11’e 9 oynadı. Çünkü sahada Kazım ve Semih diye iki oyuncu resmen yoktu.” (Şansal Büyüka, Fenerbahçeli Kazım ve Semih’in sahadaki etkisizliğinden bahsetmiş.)
Kefal gibi ayıkladı
Oğuz Dizer (Fanatik): “Hikmet Karaman, yavaş yavaş, hazmede hazmede öyle bir ayıklayıp temizledi ki, kefal gibi! Skor 0-2.” (Oğuz Dizer, Manisaspor’un Galatasaray’a karşı aldığı galibiyeti böyle tanımlamış.)
Hiç bir yenilik yok!
Atilla Gökçe (Milliyet): “Peki penaltının dışında ne vardı? Hiçbir yenilik ve farklılık yoktu! Beşiktaş, bildiğimiz Beşiktaş.” (Atilla Gökçe, Beşiktaş’ın Gençlerbirliği karşısındaki futbolunu yorumlarken.)
Her şey çok komikti
Bahri Havadır (Akşam): “Elano’yu bir görsen, Misimovic’i bir tahmin edebilsen... İnan ki her şey çok komikti Başkan. Takımın en iyisi Sabri’ydi.” (Bahri Havadır’ın, Akşam gazetesindeki köşesinden G.Saray Başkanı Adnan Polat’a yazdığı açık mektuptan birkaç satır.)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!