Dilan Çiçek Deniz iddialı konuşutu

Güncelleme Tarihi:

Dilan Çiçek Deniz iddialı konuşutu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 01:12

Kainat Güzellik Yarışması bugün Miami’de yapılıyor. Finalde ülkemizi temsil edecek olan Dilan Çiçek Deniz, iddialı konuşuyor: “Birinci olmak için yarışıyorum, aksini hiç düşünmüyorum...” Miami’de düzenlenen büyük final, yarın akşam TV2’de yayınlanacak.

Haberin Devamı

* Miami kampında günlerin nasıl geçti?

- Tek kelimeyle harika bir kamp süreciydi. Çekimler, röportajlar, etkinlikler, hayır işlerine ve geçit törenlerine katıldık. Provalar da saatlerce sürüyordu. Genelde sabah 05.00 gibi kalkmamız gerekti, kahvaltı yapıp direkt o günün etkinliklerine başladık. Bu etkinlikler kapsamında Miami Heat dansçılarıyla dans dersine gitme fırsatı yakaladım mesela...

* Yarışmaya 88 ülke katılıyor. Şansını nasıl değerlendiriyorsun?

- Evet, bu bir güzellik yarışması fakat sadece görsele bakılmıyor. Ben de yaptığım çalışmalara ve eğitimlerime güveniyorum.

* İşin sonunun Miami’ye kadar gidebileceğini tahmin etmiş miydin? Yarışmaya “Kesin kazanacağım” diyerek girenlerden miydin? O süreç senin için nasıl geçti?

- Zaten kendine güvenmeyen hiç kimse bu yarışmaya katılmaz. Tabii ki ben de kendime güvenip girdim yarışmaya, dediğim gibi donanımlı olduğumu düşünüyorum ve bunun üzerine her gün yeni şeyler ekleyip kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Kendime güvendim evet, fakat çok hırs yapmadım. Çünkü fazla hırs iyi bir şey değildir. Her gün sonucu düşünmektense anı yaşadım, bu
her şeyi daha keyifli ve lezzetli kıldı.

Haberin Devamı

Dilan Çiçek Deniz iddialı konuşutu


AZRA AKIN’A BENZETİLMEK BENİM İÇİN MUTLULUK VERİCİ

* Seni birçok kişi Azra Akın’a benzetiyor. Bu konuda hemfikir misin?


- Bence insanlar çok benzediğimiz için değil, doğal olduğumuz için benzetiyorlar. Çoğunlukla da güldüğümde onunla aynı ışığı yansıttığımı söylüyorlar. Tabii ki bu kadar güzel, doğal ve donanımlı birine benzetilmek hoşuma gidiyor, benim için mutluluk verici.

* Amaç ve içimizden geçen tabii ki dereceye girmen ama bir B planın var mı? Ya olmazsa diye hazırladığın bir fikir? Bir konuşma?

- Ya olmazsa diye bir plan hazırlarsam zaten en başından kaybederim. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edebilmek şu an için en büyük dileğim ve en büyük istediğim.

* Kariyer planların arasında neler var? Modellik ya da oyunculuk mu?

- 7 yaşından beri oyunculuk, 13-14 yaşından beri modellik yapıyorum. İkisini de seviyorum, fakat kalbim oyunculuktan yana. 14 yaşında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı sınavlarına girip, kazandım. Aynı anda liseye gidip derslere çalışırken, konservatuvarda oyun çözümlemeleri yapıp şan dersleri alıyordum. 17 yaşında katıldığım yarışmadan sonra oyunculuk ödülü alınca yapmak istediğim şeyin bu olduğunu ve bu işte gerçekten tutkulu olduğumu anladım. Bundan sonrası da ajansım Blackswancasting’in benim için çizdiği kariyer planlaması ile ilerleyecek.

Haberin Devamı

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/91232/2369/1/28010738/kainat-guzeli-yarismasina-boyle-hazirlaniyorlar

AİLEMİN DESTEĞİYLE BURADAYIM

* Ailenden en çok kim destek oldu sana?

- Herkes. Ailemdeki herkes bana sonsuz destek veriyor ve hep yanımdalar. Zaten günümün çoğu annemle ve babamla konuşmakla geçiyor. Her şeyi onlarla rahatça paylaşabiliyorum ve her gün şükrediyorum. Onlar yanımda olmasaydı ve beni bu kadar güçlü kılmasaydı burada olmayabilirdim. Onları çok seviyorum.

* Sosyal medya hesaplarınızdan geri dönüş nasıl?

- Instagram hesabımı daha aktif kullanıyorum (dilandeniz), harika yorumlar alıyorum. İnsanların desteklediğini görmek beni çok mutlu ediyor. Destekleyen herkese çok teşekkürler! Çok sağ olsunlar, iyi ki varlar.

* Yarışmada senin favorin kim ve neden?

- Fazla zor bir soru. Pas demek zorundayım, çünkü 88 tane güzel kızdan favori belirlemek çok zor ve zaten burada kardeş gibi olduğumuz için şu favorim diyemeyeceğim, bu haksızlık olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!