Diego Ribas bayrak direğini kırdı!

Güncelleme Tarihi:

Diego Ribas bayrak direğini kırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 20:42

Kasımpaşa'ya attığı golden sonra korner bayrağına uçan tekme atıp kıran Fenerbahçeli Diego'nun bu hareketi akıllara 2010 yılında yaşanan bir olayı getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'yi Kasımpaşaspor önünde öne geçiren golü atan Diego Ribas gole sevinirken korner bayrak direğini kırdı.

Diego Ribas bayrak direğini kırdı


Karşılaşmanın 37. dakikasında Ozan Tufan'ın asistini ceza sahası dışından şık bir vuruşla ağlara gönderen Diego, yaşadığı büyük gol sevinci sonrası sağ korner bayrak direğine tekme atarak kırdı. Uzun süredir gol hasreti çeken Brezilyalı yaptığı bu hareket sonrası sarı kart gördü.

Diego Ribas bayrak direğini kırdı
Diego Ribas, 2010 yılında Juventus'ta oynadığı dönemde de korner direğine tekme atmıştı.

"DUYGU PATLAMASI YAŞADIM"
Maç sonrası performansını ve gol sevincini değerlendiren Diego Ribas: "Ben inanıyorum ki takımımız bugün oynadığı gibi oynarsa işimiz daha da kolaylaşacaktır. Ben de bu şekilde oynayınca takım daha rahat hissetti ve ben de futbolumu göstermiş oldum. Golden sonra gerçekten çok büyük bir duygu patlaması yaşadım. Benim için çok büyük bir duygu patlamasıydı. Golden birkaç dakika önce iyi bir pozisyonu değerlendirememiştim, hırslanmıştım.

Taraftarlarımızın bana gösterdiği sevgiyi biliyorum hem iyi günde hem kötü günde benim yanımda oldular. Golden sonra bir patlama yaşadım diyebilirim, çok büyük mutluluk duydum gerçekten ve bu anı taraftarlarla paylaşmak istedim" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!