Derbilere yabancı hakem isteyebiliriz

Güncelleme Tarihi:

Derbilere yabancı hakem isteyebiliriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2008 00:00

Levent Erdoğan, "Çakır’a 8 puan vermişler. Ben 0 puan veriyorum. Şerefli ikincilikler geleneksel hale geldi. Hakemler konusunda federasyona çok iş düşüyor" dedi.

LİGDE Galatasaray’a 4-2 yenilen Beşiktaş’ta kulüp yöneticilerinin hakemlere olan öfkesi dinmiyor. Asbaşkan Levent Erdoğan, Galatasaray maçında görev alan hakem Cüneyt Çakır’ın iyi bir yönetim göstermiş gibi gözüktüğünü, ama hatalı kararlarıyla oyuncuların kimyasını ve psikolojisini bozduğunu savundu.

Erdoğan, Çakır’ın kararlarının doğru gibi gözüktüğünü belirterek, "Ama başta yanlışlar yapınca ister istemez oyuncunun kimyası ve psikolojisi bozuluyor. Oyuncunun kimyasını bozduktan sonra iyi yönetim gösterdiği anlamı çıkmaz. Cüneyt Çakır’a yönetiminden dolayı 8 puan vermişler. Ben 0 puan veriyorum" dedi.

Renkleri mi değiştirelim

Levent Erdoğan, kendilerine yönelik hakem hatalarının 3-4 yıldır yoğunlaştığını, Beşiktaş’ın 15-16 yıldır şerefli ikinciliklere itilmesinin geleneksel hale geldiğini dile getirdi. Süleyman Seba döneminden itibaren şampiyonlukların ellerinden alındığını iddia eden Levent Erdoğan, şunları söyledi:

"Şampiyonluklarımızı elimizden alarak bize şerefli ikincilikler verdiler. Bunlar bir birikimdir. Senelerden beri bu hatalar yapılıyor. Siyah beyaz renkler hakemlerin gözünü mü bozuyor? Renklerimizi mi değiştirelim yani. Hep aynı rengi taşıyan takıma karşı hatalar yapılıyor. Futbol Federasyonu’na çok iş düşüyor. Hakem hatalarını toparlaması lazım. Yoksa en azından derbilerde yabancı hakem istemek söz konusu olabilir."

Denizli’ye destek

Alınan sonuçların ardından kulüp yönetiminin eleştirilmesine değinen Erdoğan, yönetim ve başkanın sahada oynamadığını söyledi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de sezon ortasında takımın başına geldiğini hatırlatan Erdoğan, " Yönetim olarak arkasındayız. Allah Beşiktaş’ı ikinci yarı hakem hatalarından korusun" diyerek sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!