Derbide ibre Konya’yı gösteriyor

Güncelleme Tarihi:

Derbide ibre Konya’yı gösteriyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 01:00

Beşiktaş, Tottenham maçında taraftarın göstereceği ilgiye göre Galatasaray derbisini nerede oynayacağını kararlaştıracak. Şimdilik ağırlık Konya’da...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, Trabzonspor’u 3-0 yenerken Konya Stadı’nda yakaladığı atmosferden de memnun kaldı. Şimdiden 16. haftada yapılacak Galatasaray derbisinin nerede oynanacağı tartışması başladı. Siyah beyazlı yönetim nihai kararını perşembe günü oynanacak Tottenham maçından sonra verecek ama ibre Konya’yı gösteriyor.

BİLİC’E BAĞLI

Siyah beyazlıların ikinci başkanı ve futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi, “Konya dönüşünde tüm yönetici arkadaşlarla konuştuk. İstanbul’da Tottenham maçında stadın dolması halinde derbiyi İstanbul’da oynayabiliriz. Ama Konya’ya da gidebiliriz” dedi. Yönetim, Slaven Bilic ile de son kez görüşüp nihai kararı verecek. Bu arada Çebi, lider olmaktan memnun olduklarını ama temkinli davranmak gerektiğini söyledi. Çebi, “Merdivenlerin başındayız. Ayağımız yere basmalı. Sezon sonuna kadar maçlarımızı aynı duyarlılıkla oynayacağız” dedi.

Haberin Devamı

G.Saray’dan Konya'ya itiraz yok

SİYAH beyazlı kulüp derbiyi Konya’da oynamayı kararlaştırırsa rızasını isteyeceği Galatasaray’dan itiraz gelmeyecek. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, daha önce yaptığı açıklamada, “Her yer Türkiye, biz Beşiktaş’la her yerde oynarız” ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!