Derbi masada kaldı

Güncelleme Tarihi:

Derbi masada kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 00:37

Sarı lacivertliler, teknik direktör Vitor Pereira’nın isteğiyle dev maçı bir an önce oynamayı planlıyor, sarı kırmızılılar ise mücadelenin nisan ayı sonunda gerçekleşmesinden yana... Ezeli rakipler, belirledikleri derbi tarihlerini pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu’na iletecekler ve Federasyon kesin kararı verecek.

Haberin Devamı

GÜVENLİK gerekçesiyle ertelenen G.Saray-F.Bahçe derbisinin tarihi ezeli rakipler arasında kriz yarattı. Maçın oynanması için nisan ayı içerisinde 3 gün belirleyen Futbol Federasyonu, iki kulüp yetkililerinin uygun tarih konusunda fikir birliğine varmalarını istemişti. Ertelenen derbi için 6 Nisan, 13 Nisan ve 28 Nisan’ı belirleyen TFF yönetimi, Galatasaray ile F.Bahçe’nin bu tarihlerden birinde mutabık kalmaması durumunda son sözü kendisinin belirleyeceğini de taraflara duyurmuştu.

'BİR AN ÖNCE OYNAYALIM'
YAŞANAN bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe cephesinde teknik direktör Vitor Pereira’nın isteğiyle ilk tarih belirlendi. Portekizli hocanın derbiyi bir an evvel oynama talebi üzerine TFF’nin önerdiği 3 tarihten 6 Nisan’ı tercih eden sarı lacivertliler, 13 Nisan tarihine de razılar.  Bu iki tarihten birinde oynamak için ısrar eden Pereira, bu talebini Fenerbahçe yönetimine de bildirdi. G.Saray yönetimi ise 28 Nisan’ı istiyor. İki kulüp son kararlarını pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirecek, Federasyon da kesin kararını verecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!