Derbi maçın kaderini Beşiktaş belirleyecek

Güncelleme Tarihi:

Derbi maçın kaderini Beşiktaş belirleyecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2011 00:00

Siyah beyazlıların hangi takımla maça çıkacağını merak ettiğini söyleyen Kocaman, derbinin kazancının sadece 3 puan olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

FenerbahçeTeknik Direktörü Aykut Kocaman, Can Bartu Tesisleri’ndeki dünkü idman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Kocaman şunları söyledi:

- Derbi maça Beşiktaş’ın nasıl bir takımla çıkacağını tahmin edemiyorum. Onların oyuncu seçimi maçın dengelerinde önemli rol oynayacağını düşünüyorum.
-  Ligin gerçekten en büyük favorisi olduğumuzu dillendiriyoruz, bize bunu bir kez daha gösterme fırsatını Beşiktaş derbisi verecek.

Lugano’yu arıyoruz

-  Kazandığımız her maçta, sadece Beşiktaş maçında değil, bunun içinde başkan da var, yöneticilerimiz de var, ben de varım, kardeşim de var herkes var.
-  Geçen sezon çok gol atmak çok puan getirmemiş. Ama az gol yemek çok puan getirmiş. Bizim için temel parametre olarak bu öne çıkıyor gibi görünüyor.
-  Lugano kesinlikle dönen toplarda, dünyadaki en becerekli oyunculardan birisi. Onun eksikliğini hissetmeyeceğimizi söylemek fazla iyimserlik olur.
-  Transfer çalışmalarımız sadece forvet için değil. Çok ekstra bir durum söz konusu olacaksa her pozisyon için. Gol atamadığımızda bu taraf ortaya çıkarılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!