Derbi galibiyetine prim yok

Güncelleme Tarihi:

Derbi galibiyetine prim yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2013 23:35

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe maçı öncesinde teknik ekibe güven aşılayacak özel bir organizasyon düzenledi. G.SARAY’ın, dün Türk Telekom Arena’da gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında ‘prim konusuna’ son nokta konuldu. Başkan Ünal Aysal ve yönetimi, Fenerbahçe derbisi öncesinde kamuoyu ve basında çıkan “derbiye büyük prim” gibi haberlerden rahatsız oldu. Ve yönetim, pazar günü oynanacak dev karşılaşma için özel bir prim uygulamasına gitmeme kararı aldı.

Haberin Devamı

Başkan, Kopenhag yenilgisi ile yükselen eleştiriler ve ‘Derbi son şansı’ yorumlarının aksine İtalyan teknik adama, “Yönetim olarak size inanıyoruz” diyecek.

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde bugün teknik direktör Roberto Mancini ile bir araya gelecek.
Aysal, Kopenhag yenilgisi sonrasında yükselen eleştiriler ve “Derbi son şansı” yorumlarının aksine Mancini için özel bir yemek düzenleme kararı aldı. Dev maç arefesindeki bu özel yemek akşam saatlerinde İstanbul Maslak Atlı Spor Tesisleri’nde yenecek. Sarı kırmızılı başkan, F.Bahçe derbisini izlemek için Kadıköy’e gitmeyeceğinden hem burada Mancini ve ekibine destek mesajlarını iletecek hem de Kopenhag maçının ardından artan eleştirilere set çekecek.

Haberin Devamı

YÖNETİCİLERLE DE TANIŞTIRILACAK

İTALYAN teknik adamın göreve gelmesi ile birlikte takımını hiçbir deplasmanda yalnız bırakmamaya çalışan ve Florya’ya da moral ziyaretlerinde bulunan Aysal, “Sana ve ekibine güveniyoruz” mesajı verecek.
Yemeğe başkan dışında yönetim kurulu üyeleri de katılacak. Ünal Aysal, aynı zamanda Mancini ve ekibi ile tüm yönetim kurulu üyelerini de bu yemekte tanıştırmış olacak. Böylece sarı kırmızılılar, yönetiminden teknik ekibine kadar kritik Fenerbahçe maçı öncesinde kenetlenirken takıma da toplu bir şekilde ‘güven aşısı’ yapılacak.

Kopenhag yenilgisini fazla abartmayın

YÖNETİM kurulu toplantısında Mancini’ye güvenini dile getiren Aysal, “Hoca takımı ve Türkiye’yi yeni tanıyor. Kopenhag yenilgisini fazla abartmamak lazım” dedi. Öte yandan başkan Aysal dün 1905 G.Saraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’ni (GSYİAD) ziyaret etti.

Burak Kadıköy’de dalya peşinde

Ligde 99 golü bulanan ‘Kral’, 100’ler kulübüne Kadıköy’de girmek istiyor.

G.SARAY ile F.Bahçe arasında oynanacak dev maç Burak Yılmaz için ayrı bir önem taşıyor. Süper Lig kariyerinde 99 golü bulanan yıldız, ezeli rakibine gol atarsa“100’ler Kulübü”ne girecek. Ligde 12. sezonunu geçiren ve 7 farklı takımda forma giyen milli oyuncu, çıktığı 190 karşılaşmaya 99 gol sığdırdı. Burak, F.Bahçe filelerini havalandırması halinde “100’ler Kulübü”ne giren 35’inci isim olacak.

Haberin Devamı

F.Bahçe galibiyetine özel prim yok

Sarı kırmızılılar rakibini 14 yıl aradan sonra Kadıköy’de devirirse, daha önce de birçok maçta dağıtılan 400 bin dolarlık primi alacak.

G.SARAY’ın, dün Türk Telekom Arena’da gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında ‘prim konusuna’ son nokta konuldu. Başkan Ünal Aysal ve yönetimi, Fenerbahçe derbisi öncesinde kamuoyu ve basında çıkan “derbiye büyük prim” gibi haberlerden rahatsız oldu. Ve yönetim, pazar günü oynanacak dev karşılaşma için özel bir prim uygulamasına gitmeme kararı aldı. Sarı kırmızılılar, Kadıköy’de F.Bahçe’ye karşı galibiyet alınması halinde prim miktarını 400 bin dolar olarak belirledi.

DİĞER MAÇLARDAN FARKSIZ

Haberin Devamı

BUNA göre, daha önce Süper Kupa finalindeki Fenerbahçe maçı, Beşiktaş derbisi ve Şampiyonlar Ligi’nde alınan galibiyetler halinde dağıtılan 400 bin dolarlık prim, sarı kırmızılı takıma verilecek. Aysal ve yöneticiler bu kararlarını, “Derbiler için uygulanan prim sistemi yine devrede olacak. Bizim için Fenerbahçe maçının, diğer maçlardan bir farkı yok. Bu nedenle öteki derbilerde dağıtılan miktar ne ise yine o uygulanacak” cümleleri ile ifade ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!