Denizlispor'da üç ihtimal var

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda üç ihtimal var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 13:16

Denizlispor Başkanı Yurdal Duman, iptal ettikleri olağanüstü genel kurulun ardından yönetim olarak gelinen durumu yeniden değerlendireceklerini belirterek, “Yönetim kurulu olarak ya istifa edeceğiz, ya olağanüstü genel kurul kararı alacağız ya da göreve devam edeceğiz” dedi.

Yurdal Duman, salı günü yapılan kongrede başkan adayı çıkmamasından dolayı kulübün kayyum ile yönetilmesini engellemek için olağanüstü genel kurulu iptal ettiklerini, bu süreçte yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geleceklerini söyledi.

Toplantıda, üç seçenek üzerinde görüşeceklerini dile getiren Duman, “Yönetim kurulu olarak ya istifa edeceğiz, ya olağanüstü genel kurul kararı alacağız ya da göreve devam edeceğiz. Bu görüşümüzü de Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Belediye Başkanı Osman Zolan'a aktaracağız. Türkiye'de bir çok kulüp ekonomik sıkıntı yaşıyor. Biz bunları aşmak için yönetim kurumumuzla çalışıyoruz. Herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Denizlispor hepimizin, biz kulübümüzü bir adım bile olsa, ileriye taşımak için çalışıyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!