Denizlispor'da hedef şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda hedef şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 16:40

Turkcell Süper Lig'den düşen ve gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'un yeni kulüp başkanı Mehmet Özsoy, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Özsoy,  cuma gecesi yapılan kongreden sonra, yönetim kurulunun ilk toplantısını dün akşam gerçekleştirdiğini belirterek, tanışma amaçlı toplantıda durum değerlendirmesi yapıldığını bildirdi.

“Bu yıl mücadele edeceğimiz Bank Asya 1. Lig'de misafir takımız” diyen Özsoy, şöyle konuştu: “Hedefimiz şampiyonluk. Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan Denizlispor'un yeri Turkcell Süper Lig. Geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde ligden düştük. Önümüzdeki sezon tüm Denizlililerin desteğini alarak Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olup, tekrar layık olduğumuz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Önemli ve zor bir görevi devraldık. Denizlililerin desteğiyle bütün güçlükleri aşıp hedefimize ulaşacağız.”

Yönetim kurulunun yol haritası ve görev dağılımı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini dile getiren Özsoy, yeni yönetimle teknik direktör konusunu görüştüklerini, belirledikleri birkaç isim üzerinde durduklarını ifade ederek, hata yapmamak için ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!