Denizlispor'da Bizati dönemi

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda Bizati dönemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 19:04

Denizlispor'da teknik direktörlük görevine getirilen Özcan Bizati ile sözleşme imzalandı.

Denizlispor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Süleyman Urkay, anlaşmaya vardıkları Özcan Bizati'nin bilgisine ve tecrübesine inandıklarını kaydetti. Bizati'nin Denizlispor'a çok büyük katkı vereceğini kaydeden Urkay, "Teknik direktörümüzle önümüzdeki yıl için de anlaşma yaptık. Daha sonraki süreçte oturup birlikte yol haritası çizeceğiz. Denizlispor'a en iyisini getirdiğimize inanıyoruz. Kendisine başarılar dilerim" dedi.
Özcan Bizati de kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, Denizlispor markasını iyi yerlere getirmek için birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini söyledi.

Herkesten destek beklediğini kaydeden Bizati, "Bütçeyi küçültmek takımı küçültmek demek değil. Ekonomiyi iyi ayarlarsanız, düşük ekonomilerle de üst düzey takımlar yaratma şansınız var. Yeter ki siz karşılığını almayı bilin. Önemli olan savurgan olmamak" diye konuştu. Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ise teknik direktör konusunda iyi bir neticeye ulaştıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Kalbi Denizli'de olan Özcan Bizati'ye teşekkür ediyorum. Bir Denizlili olarak çok büyük bir görevin ve taşın altına elini soktu. Bizim düşme konusunda en ufak bir tereddütümüz yok. Son 4 haftayı en güzel şekilde geçireceğimize inanıyoruz."

Bizati'nin yardımcılıklarına Kenan Atik, Levent Kartop ve Burak Özsaraç'ın getirildiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!