Denizli'nin yeni forveti Volkan Pala!

Güncelleme Tarihi:

Denizlinin yeni forveti Volkan Pala
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 13:57

Burak Yılmaz'ı Çin ekibi Beeijing Guoan'a satmasının ardından Sinan Gümüş'ün sakatlığı sonrası forvet sıkıntısı çeken Galatasaray'da Mustafa Denizli 'nin A2 takım oyuncusu Volkan Pala'ya şans vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin hücum alternatifleri azaldı. Galatasaray'ın golcü ismi Burak Yılmaz'ın Çin'in Beeijing Guoan takımına transfer olması ve transfer döneminin kapanmasından dolayı yerine bir ismin katılamaması farklı isimleri gündeme getirmişti. Takımın yükselen yıldızı Sinan Gümüş'ün performansı teknik ekibi memnun ederken, genç oyuncunun Torku Konyaspor mücadelesinde yaşadığı sakatlık moralleri bozdu. Sinan'ın yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olması, Denizli'nin planlarını da alt üst etti.
Sakatlıktan dönen Lukas Podolski'nin Torku Konyaspor karşılaşmasında maç eksiği gözlenirken, Alman yıldız ilerleyen haftalarda tek forvet olarak da görevlendirilebilir.

A2'DEN TAKVİYE
Denizli ayrıca Umut Bulut'u da sezon sonuna kadar sık sık kadroda kullanacak. Tecrübeli çalıştırıcının kupa maçlarında da A2 takımında forma giyen Volkan Pala'ya şans vermesi bekleniyor. 1997 doğumlu golcü futbolcu kariyerindeki ilk maçına Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Karşıyaka mücadelesinde çıkmıştı. Volkan, ikinci yarı oyuna girip 21 dakika sahada kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!