Denizli onu bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Denizli onu bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2011 17:45

Denizli’nin Karahayıt Beldesi’ndeki Colossae Termal Otel’in 180’er metrekarelik tripleks 3 kral dairesi, ’Hayalet Sürücü 2’ filminin Kapadokya’daki çekimlerinin ardından, 26 Ocak Çarşamba günü Pamukkale’de başlayacak çekimler için Denizli’ye gelecek Nicholas Cage ve eşiyle çocuğu için özel olarak hazırlandı.

Ferah IŞIK/DENİZLİ, DHA

Kral dairelerinin hazınlanması için 200 kişi çalıştı. Oscar ödüllü sanatçıya bambu ipliğinden özel olarak organik nevresim takımı, çarşaf ve bornoz üretildi. Yer kaplamaları antibakteriyel olan kral dairelerinde kalacak ABD’li ünlü aktör Nicholas Cage, eşi Alice Kim ve oğlu Kal-el Coppola için gözleri rahatsız etmeyecek özel ışıklandırma sistemi kullanıldı. Otelin özel kapalı havuzuna Pamukkale Ören Yeri’deki Kleopatra Havuzu’dan getirilen termal su konuldu. Yatak örtüsü Buldan bezinden yapıldı. Cage’nin tasarımcıları, özel olarak bambu ipliğinden üretilen ve tamamen organik olan nevresim, çarşaf gibi tekstil ürünlerinin desenlerini belirledi. Banyolara, Denizli’ye özgü traverten mermer döşendi. Dev ekran televizyonlar konuldu, özel ısıtma sistemi kuruldu. Tüm bu hazırlıklar 250 bin dolara maloldu.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Nicholas Cage, eşi, çocuğu ve 220 kişilik film ekibiyle kalacağı Colossae Termal Otel’de inceleme yaptı, kral dairelerini gezdi. Colossae Termal Otel sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu ile Genel Müdürü Şeref Karakan, Vali Erkmen’e ünlü aktörün kalacağı dairelerin özellikleriyle ilgili bilgi verdi.

Vali Erkmen, Hayalet Sürücü 2 filminin Türkiye ve Denizli’nin tanıtımı açısından son derece önemli olduğunu söyleyerek, "Hayalet Sürücü 2 filminin gösterime girmesinden sonra Denizli ve yöresine gelecek olan turist sayısında artış bekliyoruz" dedi.

Otelin genel müdürü Şeref Karakan da 3 kral dairesinin 6 ayda hazırlandığını söyledi. Karakan, ünlü aktör, ailesi ve film ekibinin yarın saat 13.00 sıralarında otele giriş yapacağını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!