Denizli gidiyor Völler geliyor

Güncelleme Tarihi:

Denizli gidiyor Völler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2010 10:38

Siyah-Beyazlılar, Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyle devam edememesi ihtimaline karşılık alternatifleri düşünmeye başladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Gaziantep deplasmanında hüsrana uğraması ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin sağlık durumu yeni iddiaları da peşinde getirdi. Siyah-Beyazlılar’ın, geçirdiği operasyon nedeniyle sıkıntısı yüzünden okunan Mustafa Denizli’nin görevi bırakması ihtimaline karşılık bir B planı arayışına giriştiği ileri sürüldü.

 

Gaziantep maçı sonrası yöneticilerin bir çoğunun tecrübeli hocanın geçirdiği ameliyatın kendisine yeteri kadar izin vermeyebileceğini ve takımın da bundan zarar görebileceği konusunda değerlendirme yaptıkları belirtildi.

 

‘ÖNLEM ALMAMIZ GEREK’

 

HaberTürk’ün haberine göre; Denizli’nin sağlık durumunun ilerleyen günlerde devam etmesine engel teşkil edebileceğini düşünen Siyah-Beyazlılar, “Biz yeni sezonda da hocamızla devam etmek istiyoruz. Ama sağlığı her şeyden önce gelir. Büyük fedakarlıklar yapıyor. Ancak durum ortada. Gaziantep’te yerinden kalkamadı. Eğer sağlık sorunları nedeniyle çalışmak istemezse şimdiden önlem almalıyız” dedikleri bildirildi. Bazı yöneticilerin ise “Alman ekolüne geçelim. Bunun için Völler iyi bir seçim olabilir. Onu getirebiliriz” diye konuştukları öğrenildi.

 

Haberin Devamı

KULÜPLERDE TUTUNAMADI

Almanya’nın 1990’da kazandığı Dünya Kupası’nda baş rolü oynayan Rudi Völler’in teknik adamlık kariyerinde ulaştığı en önemli başarı Panzerler’in başında 2002 Dünya Kupası’nda yaşadığı ikincilik. Völler, Almanya’nın 2004 Avrupa Şampiyonası’nda gruptan çıkamaması sonrası ise istifa etmek zorunda kaldı. Kısa aralıklarla Roma’yı ve B.Leverkusen’i çalıştırdı. 50 yaşındaki Völler, 2005’ten bu yana teknik direktörlük yapmıyor.

 

DEMİRÖREN ARKASINDA

Mustafa Denizli’nin bitkin hali maçı televizyondan izleyen Yıldırım Demirören’i de üzerken, buna rağmen başkanın tecrübeli hocanın arkasında olduğu ifade edildi. Demirören’in, ancak Denizli’den ayrılık yönünde bir talep gelmesi halinde sağlığını düşünerek “Evet” diyeceği, aksi durumda geçen sezon tarihi bir başarı yaşatan usta teknik adamdan vazgeçmeyi düşünmediği bildirildi.

 

Haberin Devamı

AYBABA HAZIR KITA

Beşiktaş’ta Denizli senaryolarının son halkası Samet Aybaba oldu. Uzun süredir kulüp çalıştırmayan Aybaba’nın, “Eğer istenmeyen bir durum olursa ve bize böyle bir imkan sunulursa görevi kabul ederiz. Beşiktaş bizim yuvamız. 4 aylığına da olsa gelir, camiaya borcumuzu ödemeye çalışırız” dediği ifade edildi.

 

RIJKAARD, VÖLLER'E TÜKÜRMÜŞTÜ

 

Yer İtalya. 1990 İtalya Dünya Kupası finalleri. Rakipler Hollanda ve Almanya. Hollanda'nın Gullitli, Koeman'lı, Van Basten'li efsane kadrosunda Rijkaard önemli krampon. Maçın ilerleyen dakikalarında Alman Völler Rijkaard'ın inanılmaz bir hareketine maruz kalıyor. Rijkaard'ın Völler'e tükürmesi kameralardan kaçmıyor ama maçın hakemi bu hareketi görmüyor. Rijkaard hareketini yapar yapmaz olay yerinden uzaklaşıyor. Ardından yaşanan tartışmalar ve zaten sarı kartı olan Völler kırmızı kartla ihraç oluyor.

Haberin Devamı


Çok iyi bir futbolcu olan ve Hollanda'nın 90 yıllara damgasını vuran efsane kadroda yer alan Frank Rijkaard'ın İtalia 90'daki bu hareketi hafızalara kazındı. Futbolseverler ne zaman bir Almanya-Hollanda müsabakası olsa bu haraketi anımsar hale geldi. 19 Yıl öncesindeki bu hareketten dolayı Frank Rijkaard zaman zaman zor anlar yaşadı. Rijkaard Völler'e neden tükürdün soruna? her zaman sahada oldu bitti cevabını verirken defalarca da hem Völler'den hem de sporseverlerden özür diledi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!