Demba Ba'da düğüm çözülüyor

Güncelleme Tarihi:

Demba Bada düğüm çözülüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2015 17:33

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Demba Ba'nın durumu belli olmaya başladı. Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte Çin, Katar ve İngiliz takımlarının gözdesi haline gelen Demba Ba'nın takımdaki akıbeti bir kaç gün içinde netlik kazanacak. Öte yandan ismi son günlerde Galatasaray ile de anılan Gökhan Töre için siyah beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'den bir açıklama geldi: Töre'yi isteyen 12 milyon euroyu getirir...

Haberin Devamı

Dakar'da 'Beşiktaş'tan ayrılabilirim' şeklindeki açıklamalarından sonra teklifleri değerlendirmeye başlayan Senegalli golcünün ilk başta Çin'i reddetmesine rağmen Shanghai Shenhua'nın yeniden fiyat artırması ile bu düşüncesinden geri adım attığı öğrenildi.

Futbol hayatına İngiltere'de devam etmek isteyen Demba Ba'nın Çin'den gelen yıllık 7 milyon Euro'luk teklifi çok ciddi olarak düşünmeye başladığı ancak bir kaç gün süre istediği ifade edildi. İngiliz basınına göre Senegalli golcü bu süreyi kendini isteyen İngiliz takımlarının fiyat artırma ihtimaline karşılık istedi ancak bu ihtimal şu an itibari ile çok düşük görünüyor. Çünkü Demba'yı isteyen West Ham, Cyrstal Palace ve West Browich gibi takımların 14 milyon bonservis artı Demba'ya verilecek 7 milyon Euro yıllık ücrete çıkmalarının çok zor ve yıldız golcü bu yüzden Çin'i tercih ederek bir kaç gün içinde durumunu netleştirecek açıklamayı yapacak.

Beşiktaş, Demba Ba'yı 14 milyon Euro bonservis bedeli ile Çin'in Shanghai Shenhua takımına satarsa kendi tarinin en pahalı futbolcu satışını yapmış olacak. Siyah-beyazlılar en pahalı futbolcu olarak 2005 yılında John Carew'i Olympic Lyon'a 7.6 milyon Euro'ya satmıştı.

Haberin Devamı


ÇEBİ : TÖRE'Yİ İSTEYEN 12 MİLYON EURO'YU GETİRİR
Bu arada Beşiktaş'ın en çok istenen diğer futbolcusu Gökhan Töre için kulübün belirlediği bonservis ücreti 12 milyon Euro olarak açıklandı.

Siyah-beyazlıların 2'nci başkanı Ahmet Nur Çebi, bir radyoya yaptığı açıklamada, Gökhan Töre'ye teklifler olduğunu ve O'nu isteyen kulüplerin 12 milyon Euro'yu getirmeleri halinde bu transferin olabileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!