Delik

Güncelleme Tarihi:

Delik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2001 00:00



Haberin Devamı

Bir okulun dört öğrencisi ansızın ortadan kaybolmuştur. Başlangıçta hepsi için bir heyecan ve oyun gibi görünen bu davranış sonunda tam 18 gün geçer. Hayatta kalmayı başaran Liz olan biteni anlatmaktadır.

Başrollerini Thora Birch, Daniel Brocklebank ve Keira Knightley'in paylaştıkları filmin yönetmeni Nick Hamm, yapımcısı ise Lisa Bryer. Takıntılı bir gencin aşık olduğunda neler yapabileceğini anlatan filmde, onun bu tehlikeli ve sağlıksız bilincinin yarattığı durumdan en çok aşık olduğu kız ve onun 3 arkadaşının zarar görmelerini konu alıyor. Yönetmen Nick Hamm, 1993'te Guy Burt'ün After The Hole adlı romanını okukuduğunda kitabın tüm özelliklerini yapmayı düşündüğü filme uygunluk gösterdiğini düşünmüş. ‘‘Hikaye dört gencin kapalı bir yere bir başka arkadaşları tarafından hapis olunmalarını anlatıyor. ’’ Hamm uzun yıllar ergenlik devrinin yaşattığı duyguları incelerken özellikle aşkın nasıl algılandığına bakmış.

Filmin büyük kısmının geçtiği yer altındaki dehlizin ne tür bir şey olacağına yönetmen Nick Hamm birkaç hafta araştırma yaparak tüp geçitleri, yer altı sığınaklarını inceleyerek karar vermiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!