"Defansa bir oyuncu alacağız"

Güncelleme Tarihi:

Defansa bir oyuncu alacağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 22:55

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 kazandıkları Bursaspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fatih Terim, takımın oyunundan memnun olduğunu ama kaçırılan gollere üzüldüğünü söyledi.

Terim ayrıca transfer konusu ile ilgili olarak da “Defansa bir oyuncu alacağız” dedi.

İşte Fatih Terim’in açıklamaları…

Galip gelip 3 puan almak güzel. Bursaspor'u kutlamak istiyorum. 120 dakika oynadılar. Oradan gelip Galatasaray gibi bir takım karşısında çok iyi mücadele ettiler. O nedenle onları kutluyorum.

Bir teşekkür de seyirciye ediyorum. Oyunun kritik anlarında devreye girdiler. Müthiş bir itici güç olup tekrar toparlanmamızı sağladılar.

3-1'den sonra rahatladığımızı düşündük ama futbolda her şey oluyor. Eksikliklerimiz var, fizik olarak eksik olanlar var. Eksiklerimizi çalışacağız. En iyi yerlerimizden biri defansdı ama şimdi geçen sene yediklerimizin 4'de 1'ini yedik.

Haberin Devamı

Oyuncularımızı kazandıklarımı kutluyorum, çok gol kaçırdıkları için üzgünüm. Ama çok kızdığım şey çabuk gol yemek. Bunlar bize yakışmıyor. Şampiyonlar Ligi'nde bunlar canımızı yakabilir. Galatasaray her gün daha fazla çalışacaktır.

TRANSFER KONUSU

Ujfalusi’nin sakatlığı hiç istemediğimiz bir şey. Engin ve onu kaybetmek bizi çok üzdü. İkisi de geçen sene 30 maçtan fazla oynadılar. Engin’in yaptığı hiç şık değildi. Engin’e verilen cezaya hiç itirazım yok. Ama tabii herkes için geçerli olmalı. Umarım herkes yaptığının bedelini Engin gibi öder. Ujfalusi’nin sakatlığında yapacak bir şey yok. Olacağın önüne geçilemiyor. Alacağız o mevkiye birini. 3 oyuncuma da güveniyorum ama birine bir şey olursa oynayacak oyuncu yok. 1-2 alternatifimiz var. Herkes transfer için uğraşıyor. Yarın 17:00’ye kadar liste için transfer etmemiz gerekiyor. Belli ki yarın hareketli geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!