Dayan Yüreğim yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 3. bölüm tarihi değişti

Güncelleme Tarihi:

Dayan Yüreğim yeni bölüm fragmanı yayınlandı 3. bölüm tarihi değişti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 15:28

Dayan Yüreğim dizisinin yayın günü değişti. Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı Dayan Yüreğim 3. bölümü itibariyle cuma günleri yayınlanacak. Peki, bu akşam ekranlarda olacak dizinin 3.. bölümünde neler yaşanacak? İşte, Dayan Yüreğim 3. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Yeni dizi Dayan Yüreğim’in yeni bölüm fragmanındaki sahneler hüzünlendirdi. Ekran macerasına kısa bir süre önce başlayan dizi bu hafta 3. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Özgürlüğüne kavuşan Elvan, gördükleri karşısında büyük bir yıkım yaşayacak. “Bir gün gelir… Aslın gider, suretinle kalırsın ortada…” sloganıyla yola çıkan Dayan Yüreğim 3. bölümü itibariyle Cuma günleri izleyici karşısına çıkacak. İşte, yayın gününde değişikliğe giden Dayan Yüreğim yeni bölüm fragmanı ve bu haftaya dair kısa bir özet!

Elvan hapishaneden çıkar çıkmaz Selim’i görmeye gider. Elvan’ın bir sonraki durağı, kızı Seray’ın yaşadığı Remzi’lerin evidir ancak kimsenin Elvan’a kucak açmaya niyeti yoktur ve Elvan en büyük darbeyi kızı Seray’dan yer. Komşusu Asiye’ye sığınan Elvan, burada da barınamayacaktır.  Elvan, Selim’in vücudundaki yaraları fark etmenin dehşetini yaşarken, Selim’in durumu daha da kötüye gider. Elvan’a destek olan tek kişi Av. Fuat’ken, Suzan çoktan Elvan ve Av. Fuat hakkında dedikodu fitilini ateşlemiştir.Amcasının evinde sığıntı muamelesi gören Seray işten de çıkarılır. Atıf, Seray’ın işten çıkarılmasını hakkaniyetli bulmaz ve duruma müdahale eder. Ne Atıf ne de Seray ortak geçmişleri hakkında en ufak bir fikre sahip değildir.

BAKMADAN GEÇME!