Davetsiz Çapkınlar

Güncelleme Tarihi:

Davetsiz Çapkınlar
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 27, 2005 14:24

Hafta sonunu şöyle bir kaç saat bile olsa günlük yaşamın gerilimlerinden uzak keyifli bir şekilde geçirmek isteyenlere göre bir film Davetsiz Çapkınlar (Wedding Crashers). Yönetmenliğini David Dobkin'in üstlendiği film, hayattaki en büyük eğlenceleri düğünleri birbirine katmak ve buralarda güzel bekar kadınlarla tanışmak olan iki genç adamın komik öyküsü üzerine kurulu. Filmin başrollerinde Owen Wilson, Vince Vaughn ve Christopher Walken var.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

John Beckwith ve Jeremy Grey’in tek bir ortak hobileri vardır: Düğünleri dağıtmak!

Düğün kimin düğünü olursa olsun hangi etnik kökende ve dinde olursa olsun – Yahudi, İtalyan, İrlanda , Çinli, Hindu– bu karizmatik ve çekici iki genç adam her düğünün en gözde erkekleri olmaktan ve ortalığı birbirine katmaktan çok hoşlanmaktadırlar... Tabii ki bir amaç uğruna... Düğünlerde boy gösteren hoş , bakımlı genç ve bekar kadınları baştan çıkarmak...Düğünü dağıtmanın ana kuralı gittiği her düğünden güzel bir kadınla çıkmaktır. Gelinlerin ve damatların şerefine kadeh kaldırdıkları bir düğün sezonunu daha arkalarında bırakırlarken, Jeremy , William Cleary ve eşi Kathleen’in nikah tazeleyeceklerini öğrenir. Washington, D. C. Sosyetesi için yılın düğünü olacaktır...davetli listesini gözden geçiren iki kafadar John and Jeremy, gelinin nedimeleri Claire ve Gloria Cleary ‘i gözlerine kestirirler.

Haberin Devamı

Jeremy muhteşem düğünde oyunu tüm kuralları ile oynar ve Gloria’yı baştan çıkarmayı başarır. Fakat John’un Claire ile flörtü beklenmedik bir şekilde kendini beğenmiş Sack tarafından bertaraf edilir. Jeremy’nin tüm karşı koymalarına rağmen kendi koydukları davetsiz misafirlik kurallarını çiğneyerek Claire’in ailesi ile bir hafta sonu partisinde tanışmaya gider.

Görkemli bir sahil evinde, John ve Jeremy birbirini takip eden komik aksiliklerle hem garip aile bireyleri ile tanışır hem de aşk ve ilişkiler hakkında önemli dersler alırlar...

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: David DobkinÂ
Senaryo: Steve Faber, Bob Fisher Â
Oyuncular: Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken, Rachel McAdams, Isla Fisher,
Jane Seymour
Resmi sitesi:
http://www.weddingcrashers.com/
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!