Daum'a karışma zamanı geldi

Güncelleme Tarihi:

Dauma karışma zamanı geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 00:00

“F.Bahçe’ye ilk geldiği döneminde de Yusuf’u oynatmıyordu. ‘Oynat’ dedik, oynattı ve kazandık. Şimdi de Uğur’u ve Özer’i oynatmıyor. Söyleyelim oynatsın.”

Haberin Devamı

ÜST üste 3 maç kaybeden ve Başkan Aziz Yıldırım’ın Eskişehirspor maçından sonra yaptığı açıklamalarla sarsılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nda dün hareketli saatler yaşandı. Kötü gidişten Daum’u sorumlu tutan bir yönetici, “Artık karışma zamanı geldi. Daum, Uğur’u, Özer’i oynatmalı” dedi.

Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki kulüp binasında dün öğle saatlerinden itibaren biraraya gelen Fenerbahçeli yöneticiler hem kötü gidişi ele aldılar, hem de Önder Turacı, Colin Kazım ve Roberto Carlos’un durumunu ele aldılar.

Dün kulüp binasına ilk gelen isimlerden biri Aykut Kocaman’dı. Başkan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Asbaşkan Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu ile birlikte odasında bir süre görüştü. Bu görüşmede Yıldırım tüm yetkinin Kocaman’da olduğunu bildirdi.

Bu dörtlü daha sonra yönetim kurulu toplantısına geçti. Yönetim Kurulu’nda öncelikli olarak Colin Kazım ile Önder Turacı’nın durumları ele alındı. İki oyuncunun da devre arasında kulüpten uzaklaştırılması yönünde karar varıldı. Ancak Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, hukuki açıdan konunun incelenmesi gerektiğini ifade etti.

Mosturoğlu, iki futbolcunun da hukuki yollara başvurabileceklerini ifade etti. Öncellikle Futbol Federasyonu yönetmeliklerinin incelenmesini ve gerekenlerin bundan sonra yapılmasını isteyen Mosturoğlu’nun talebi uygun görüldü ve iki futbolcuyla ilgili olarak alınan kararın açıklanmaması istendi.

Roberto Carlos konusunda da ise çoğunluk Carlos’un istiyorsa gitmesi gerektiği konusunda karar bildirdi. Böylece 3 futbolcu hakkında kesin kararlar alınmış oldu.

Ancak yönetim kurulunda asıl görüşme bundan sonra başladı. Takımın üst üste aldığı yenilgilerden Teknik Direktör Daum’un suçlu olduğunu ifade eden bir yönetici, “Artık Daum’a karışma zamanı geldi” dedi.

Alman hocanın görev yaptığı ilk dönemde de benzer sorunlarla Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirdiğini ifade eden ismi bizde saklı yönetici, “O zamanları hatırlayın. Yusuf’u ısrarla kadroya almıyordu. Oynatmıyordu. Ne yaptık biz, gittik anlattık.

Kardeşim oynat bu adamı dedik. O da oynattı. Demek ki şimdi de karışma zamanı geldi. Uğur’u, Özer’i oynatmıyor. Söyleyelim oynatsın” diye konuştu.

Yönetim kurulu bu konuşmaların ardından Aykut Kocaman’ın basın toplantısıyla kamuoyunu bilgilendirmesi kararlaştırıldı.
Şimdi merak edilen konu şu;

- Daum’a bu telkini Kocaman  mı yapacak. yoksa bir yönetici mi?

Bekleyelim görelim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!