Daum devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Daum devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2010 21:17

Fenerbahçe Kulübü'nde yönetim ile teknik direktör Christoph Daum arasında beklenen görüşmede, tecrübeli çalıştırıcıyla yola devam etme kararı alınırken, Roland Koch dışındaki yardımcıların görevine son verildi.

Haberin Devamı

DAUM'UN AÇIKLAMASI - Web TV

GÖNÜLSÜZ NİKAH DEVAM EDİYOR 

DAUM: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM 

CHRISTOPH DAUM: YÖNETİMİN KARARINA SAYGI DUYUYORUM

AYHAN YUMANİ: BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, gerçekleştirilen değerlendirmenin ardından Daum'un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan sportif direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceğinin kendisine bildirildiği vurgulandı.

Açıklamada, görüşmede Alman çalıştırıcıyla sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçların değerlendirildiğine dikkat çekilirken, değerlendirmenin ardından yardımcı antrenör Ayhan Tumani, kaleci antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum'un kulüple ilişkilerinin kesilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesindeki açıklamada, daha sonra şöyle denildi:

“Basında Sayın Daum'a atfen çıkan haberlerle ilgili, Daum, haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş, bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir. Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır. Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır.”

Fenerbahçe'nin Daum'la devam etme kararını doğru buluyor musunuz?
Daum bu yönetimin sonu olacak.
Kesinlikle yanlış karar, üçüncü Denizli-Trabzon faciası yaşarız.
Fikrim Yok !
Son maç şanssızlıktı, eksik kadroya rağmen iyiydik. Doğru karar
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!