Dans evinden ilk aşk haberi

Güncelleme Tarihi:

Dans evinden ilk aşk haberi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

Kanal D’de yayınlanan "Benimle Dans Eder misin?" yarışmasının iki finalisti arasında sürpriz bir aşk doğdu. Okan Aydoğan ile Merve Atalar’ın gizlemeye çalıştıkları ilişki, öpüşürlerken kameralara yakalanmalarıyla ortaya çıktı.

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle takip edilen ve cumartesi akşamları canlı olarak ekrana gelen yarışması "Benimle Dans Eder misin?"de mücadele sürüyor. Her hafta elenme heyecanı yaşayan finalistler, bir yandan kendilerini kurtardıklarını sevinirken, bir yandan da elenen dostlarının ardından gözyaşları döküyor. Adrenalinin hiç eksilmediği ekipte, şu sıralar bir de farklı heyacan yaşanmakta...

Benzer yarışmalarda, uzun süre aynı ortamda bulunan finalistler arasında doğan aşkları görmeye alışkın izleyiciler, şimdi Okan Aydoğan ile Merve Atalar’ın beraberliğine tanık olacak! Çünkü dans evinden ilk sürpriz aşk haberi onlardan geldi. Aydoğan ile Atalar’ın önceleri gizlemeye çalıştıkları aşk, dört bir yanlarını saran kameralardan kaçmadı.

İLİŞKİMİZE LAF SÖYLETMEYİZ

Provalar sırasında ve serbest zamanlarda neredeyse her an yan yana oldukları fark edilen çift, sonunda "Aranızda özel bir yakınlaşma var mı" sorusuna da açık açık yanıt verdi: "Evet, birlikteyiz. İkimiz de birbirimizden güçlü bir elektrik aldık. Kimse ilişkimiz konusunda bir şey söyleyemez. Hocalarımızın çoğu bu durumu biliyor. Her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz."

Bu sözlerle duygularını itiraf eden çift, yarınki bölümde Lirik Dans kategorisinde birlikte yarışacak. Haftalardan beri ilk defa birlikte dans etme fırsatı bulduklarını söyleyen çift, gösteriye hazırlık aşamasında yaşadıklarını da anlattı: "Lirik dans, tam anlamıyla bir aşk dansı... Bu hafta bu kategorinin kurada bize çıkmasına çok sevindik. Birbirimize duyduğumuz sevgiyi, bu dansla yansıtacağız. Uyumlu bir çift olacağımızdan eminiz. Zaten provalarda da hiç problem yaşamıyoruz. Hocalar bize ’Bir hafta aşk yaşayın, sonra ayrılın’ diye takılıyorlar. Hareketlerimizi ise Tan Sağtürk gösteriyor."

JÜRİ ÇOK ÜSTÜME GELİYOR

Öte yandan jüri üyeleri tarafından sık sık ağır bir dille eleştirilen ve elenecek finalistler arasında gösterilen Merve Atalar, bu konuda da ilk defa suskunluğunu bozdu. Atalar, "Sarışın, renkli gözlüsün, o yüzden oyları alıyorsun diyorlar. Ama ben buna inanmıyorum. Kimse kaşı, gözü için birine oy göndermez. Bende sevdikleri bir şeyler var demek ki, sadece güzellik yeterli değildir. Dansım çok kötü olsaydı, kimse bana oy gönderip oradan kurtarmazdı. Sakin bir insan olduğum için halk beni sevdi diye düşünüyorum. Yine de jüri beni taşlıyor ve nedense çok üstüme geliyor" dedi.

İŞTE YAKALANMA ANI

Provalardan arta kalan zamanlarda baş başa kalabilecekleri köşelere çekilmeye çalışan Merve Atalar ile Okan Aydoğan, geçtiğimiz gün kameralara işte böyle yakalandı. Öpüşme anının görüntülendiğini fark etmeyen çift, ilişkinin ortaya çıkması üzerine gizlenmekten vazgeçerek aşklarını itiraf etti. Beraberliğin yarışmadaki performanslarını asla etkilemeyeceğini söyleyen Atalar ile Aydoğan, aksine Lirik dans gibi kategorilerde duygularının ajantaj bile sağlayacağını öne sürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!