Çuval tesellisi

Güncelleme Tarihi:

Çuval tesellisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 00:00

Kurtlar Vadisi-Irak filminde, Türk askerlerine çuval geçirilmesinin sorumlusu ABD’liyi canlandıran ve Polat Alemdar’ı karşısına alan Billy Zane, çok aşık.

Haftaya vizyonda

Titanic ve Kızılmaske gibi filmlerde rol alan Billy Zane (39), geçtiğimiz Ekim ayında Kurtlar Vadisi-Irak filminin çekimleri için Türkiye’ye gelmişti. Zane, 3 Şubat’ta vizyona girecek filmde, Süleymaniye’de patlak veren çuval krizinin sorumlusu ABD’li Sam’i canlandırmıştı.

Doğum günü kutlaması

Zane, Türkiye ve Suriye’de gerçekleşen çekimlerin ardından, soluğu oyuncu sevgilisi Kelly Brook’un yanında aldı. İngiltere’nin en seksi kadınları arasında gösterilen Brook ile bir yıldır birlikte olan Zane, sevgilisine bir doğum günü sürprizi yaptı.
/images/100/0x0/55ea91e8f018fbb8f8889a8d


Polat’ın intikamı

Kelly Brook’un 26’ncı yaşgününü kutlamak için gittikleri Karayipler’deki St.Barts Adası’nda uzun bir tatil yapan çift, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Filmde Polat Alemdar, Kuzey Irak’ı kana buluyor ve Sam’den çuval olayının intikamını aynı şekilde alıyor.

BAŞBAKAN’A ÖZEL GÖSTERİM

Başbakan Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde "Kurtlar Vadisi-Irak" filminin yapımcılarından Raci Şaşmaz’la, senaryo yazarı Bahadır Özdener’i arayarak filmi önceden izlemek istediğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen yapımcılar, Pana Film’in Çengelköy’deki stüdyosunda Başbakan Erdoğan’a ve beraberindeki Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a filmi izletti. Erdoğan, filmi çok başarılı bulduğunu söyledi ve emeği geçen herkesi tebrik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!