Cüneyt Çakır'a olay tepki: 'Silahsız tetikçi!'

Güncelleme Tarihi:

Cüneyt Çakıra olay tepki: Silahsız tetikçi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 23:05

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Moussa Sow'un attığı golü 'faul' gerekçesiyle saymayan Cüneyt Çakır'a çok ağır eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Hakem Cüneyt Çakır'ın Antalyaspor-Fenerbahçe maçında Moussa Sow'un röveşata ile attığı golü 'faul' gerekçesiyle geçerli saymaması büyük yankı yarattı.

Fenerbahçeliler karar nedeniyle Çakır'a öfke saçarken, en ağır tepki yönetim kurulu üyesi Selim Kosif'ten geldi. Kosif, Twitter hesabından attığı tweette "Silahsız tekikçi CÜNEYT ÇAKIR! Hadi penaltıları yedin, nizami golü nasıl vermezsin be emek hırsızı! Bir daha maçımıza hangi yüzle çıkacaksın?" diye yazdı.

Cüneyt Çakıra olay tepki: Silahsız tetikçi

Eski hakemlerden Selçuk Dereli, pozisyonun gol olduğunu, hakem Çakır'ın hata yaptığını savundu. Dereli Twitter'dan, "Cüneyt Çakır Fenerbahçe'nin buz gibi golünü yedi. Orada kafasını Sow'un ayağına sokan Antalyasporlu savunma oyuncusuydu" diye yazdı.

Haberin Devamı

Ahmet Çakar ise Cüneyt Çakır'ın doğru karar verdiğini savundu. Çakar, "Hakem Cüneyt Çakır ın gol iptal kararı doğru. Top kafa mesafesinde ve Antalyalı oyuncunun hamlesi var. Açık bir tehlikeli oyun" yorumunu yaptı.

Pozisyonla ilgili diğer tepkiler şöyle:

 

@İsfendiyarZülfikari
Ben böyle faul görmedim!!!


@disikanarya12fb
Moussa Sow'un attığı golde yan hakem gol diye ortaya koşarken Cüneyt Çakır'ın golü iptal etmesi resmen eyyamın kralıdır!


@ErdalVahid
Top orta gelse, ortada olsa faul bu. Ama Sow almış, kontrol etmiş vuruş yapıyor. Bunu göreceksin arkadaş...


‏@_KomutanLogar
Cüneyt Çakır, Moussa Sow'un klasikleşen röveşata gollerinden birini iptal etti. Röveşatalar artık golden sayılmıyorsa söyleyin bilelim

@serhatuluerentv
Sow'un harika golü güme gitti, yapma Cüneyt hoca yapma!

BAKMADAN GEÇME!